|
Дали жените обожаваат да мастурбираат? |
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Автор | |
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama ne samo od dosada, bibce... A, znaes deka ako ne se ...isprazni maskoto.... pa toa posle boli.... e da... A dali zenite uzivaat... E pa zosto da ne uzivaat .. I toa e del od sexualnosta.... |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мммм.... пак да
|
|
xman
Група Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drkanjeto e zamena za poligamija, a lugeto po priroda se poligami. bashka mozis sekoj den da go izneveruvash ortakot so razlicni i toa so koj sakash:)
|
|
mirjana2a
Нов член Регистриран: 19.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daaaaaaaa
|
|
хулиган
Сениор Регистриран: 06.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Предполагам не.И нема зошто.ако е сексуално задоволена зошто да мастурбира?нема логика.Както и мажите.ако редовно си сексат зошто да онанират? |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
онаа која не онанисала...
не со го знае телото и своите потреби... од мое скромно, не лажам за скромно, искуство... уствари така е... онаа која не онанисала... сакала да признае или не... чека се' од партнерот да и прави... она само да ужива... нема бе така... лежи, чекај и... жали се на швалерчето... а бе оној мојот не ме задоволува... е па не те задоволува, цуро... ама прашаја ја швалерката негова... како и е неа... и дали онанише у присуство на мажот и, јадниот... или у присуство на швалерот и, блазе си му... Изменето од којсумјас - 08.Август.2009 во 16:42 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se priklucam kon muabetot
terminot e masturbacija onaniranje e maska aktivnost i pretstavuva Ejakulacija na strana, narecena prema antickiot tip ONAN da nema greska vo ponatamosnite diskucii Изменето од anakin - 08.Август.2009 во 18:49 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали жените мастурбираат?
Па нормално дека мастурбираат, што ние Марсовци да не сме, луѓе сме
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jeeeeeeeep
|
|
KALYANA
Нов член Регистриран: 14.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MHMMMM........TOA MOZE DA BIDE TOOOLLLKU :))))))....I ..
|
|
KALYYANA
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Она ми вика дека не го прави тоа, не ќе ме лаже
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako se pogodi uste .....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma master kard i neka masturbira
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
обожавам се што ми носи задоволство.
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |