|
Сребрена вода |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
mmmsss
Нов член Регистриран: 22.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve sto najdov kade uste se primenuva koloidnata srebrena voda:
NIVEA FOR MEN Deodorant Silver Protect with anti-bacterial silver ions helping to eliminate bacteria & prevent body odour. http://www.nivea.co.uk/products/show/26978 The new Oral-B Expert toothbrushes with Anti-Bacterial Bristle Protection, use silver ion technology - a silver additive that is known to have antimicrobial properties. http://www.bizcommunity.com/Article/196/162/37293.html |
|
ljupco11
Нов член Регистриран: 07.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕОЛ дооел Скопје, овластен дистрибутер за колоидна сребрена вода, произведена од фирмата Екосолар од Белград. За повеќе информации посетете го нашиот веб сајт, www.neol.com.mk, и симнете ја брошурата за сребрената вода во која можете да ги добиете сите информации за нејзиното производство, употреба, дејство, како и искуства на корисници од македонија. Исто така можете да не исконтактирате преку меил на info@neol.com.mk или на тел. 3 216 903.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
reklama bezplatna tukaaaa neeee !! ke te prijavam za zatajuvanje na danoko da znjas |
|
Bellla
Нов член Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас ја користам сребрената вода и сум МНОООООГУ задоволна од неа. Јас ја пијам за непцата и за усната шуплина воопшто. Сестра ми имаше акни цел живот( и тоа големи) , а сега скоро и се исчистени. Една пријателка имаше габична инфекција на нозете, за 7 дена користење и помина. Јас ја користам за непцата, а сопругот за желудникот. Ама ние си купивме апаратче за правење сребрена вода,ос руско производство е , и многу функционално. А најважно од се е тоа што ќерка ми која оди во градинка од 8 месеци , е здрава .Ниту еднаш се нема разболено, дури педијатарот не ми веруваше дека оди на градинка. ( на неа и даваме по малку да се напие, голтка или две) Купивме еден а сега г0 користиме повеќе семејства. Пресметавме дека подобро да си го купиме апаратчето кое кошта 12000 денари ( поточно 11900), отколку да купуваме сребрена вода по 800 денари. |
|
Podobro e da se nadevam vo Gospod, otkolku da se nadevam vo covek psalm 118.8
|
|
apoangel
Нов член Регистриран: 10.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srebrenata voda ja kupuvam i mnogu sum zadovolen. 071 368827 , 1 litar 300 den. 10 ppm koncentracija.
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |