|
Зoшто сте на Идивиди форумот? |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 43> |
Автор | |
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Interesno mi e.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а зошто па да не?
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto sme na forum? i jas se prasuvam....koga pocnav bese od dosada...i bese interesno...edno novo i neobicno iskustvo.ova mi bese prv forum.megutoa sega veke ne e taka.svativ deka treba da izbrois do deset pa da napises nesto...Zatoa sakam da kazam..mozda ovde ne e bas ni soodvetno mesto...ama...veke ne e ni vazno...
Se sto pisev ne se odnesuva na nikogo od forumot...osven ako ne citirav nekogo.Moj privaten zivot e samo moj i ne bi trebelo nikogo da go interesira..kako sto ni mene ne me interesiraat tugite zivoti.. Se izvinuvam ovde javno na site tie sto bile na direkten nacin navredeni od moja strana i na site koi sum gi navredila indirektno preku mene "nepoznati prijateli". Forumot mesto zabava stana teret. Nema da pisuvam poveke. PS. Site zainteresirani za moja profesionalna,seksualna ili politicka orijentacija kako i za se drugo sto gi interesira neka se pomacat i neka napisat lp direktno do mene....jas ke im odgovoram. I uste nesto....pravite prijateli znaat kade mozat da me najdat. I sovet: brisete gi vasite lp Изменето од lane62 - 03.Август.2009 во 19:59 |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Откако го прочитав постот на Лане (патем кажано, искрено ја почитувам), малку се замислив.....
Кога подобро ќе размислам, дали бројот на непријатели кои ги стекнав тука е поголем од бројот на пријатели....
Дали "шушкањето" преку ЛП од разни "добронамерни пријатели" е навистина толку искрено ...
Дали тие толку многу се загрижени за моето здравје и мојот приватен живот, или и јас неприметно станав дел од нивните "сплеткарошки" игри....
Зошто кога некој ќе види двајца да се дружат, веднаш пробува да стане трет или да застане во средина....
И она што најмногу ме погодува - како може некој што ни ме знае, ни ме познава, да дава оценки, мислења и сугестии на другите, за тоа кој и каков сум....
Јас нема да се откажам од пишување и сакам да ја охрабрам и Лане62 да не им подлегнува на провокациите .....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
хулиган
Сениор Регистриран: 06.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A zosto da ni sum?
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abre luge, postoi ignore bre. Ignoriraj budala i za brzo vreme ke prestane, nema hrana, ke si bara na drugo mesto. Ako prodolzi da dosaduva, ama toa e retko, izebi mu sve zensko u familija i majka i sajka i kuce komsisko. Takvite se serkovci i bleferi sto nacekuvaat emotivni tipovi i im se serat na glava.
Na sekoe novo poznanstvo priogaj so nedoverba i gnjavi go dolgo vreme oti na takvite ne im drzi gazot podolgo vreme da ne se userat i si go pokazat pravoto lice na koe ima ostatoci od gomca na usnite. Poentata mi e deka tuka covek se suocuva so najrazlicni tipovi na karakteri naednas i treba da im bide blagodaren na sitnite maciteli zatoa nesakajki go usovrsuvaat tvojot karakter koj bidi siguren deka ke ti se najde vo mnogu situacii vo realen zivot. Yes ! Yes ! ...ама сум паметен ! |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ми помине работниот ден во забава а не нервоза
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за во потрага по изгубеното време да изгубам уште толку
... инаку, правев филм за Ивица (без Марица) и тука водеа трошките што ги фрлал пред да му ги исколват чавките. Изменето од filmadzijka - 07.Август.2009 во 11:57 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da se pravam pameten, oti vo realnost nikoj ne me zarezuva.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cilj teme- ili na moeto prisustvo:
,,DA PROGJE VREME,, |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se zanimavam duri sum na rabota,,pomegu izvrsuvanjeto na obvrskite i zadacite se relaksiram tuka i pisuvam bez da mu mislam sto ke kazam...no vo sekoj slucaj veke navika stanuva.........
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се навлеков на форуми
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da "naucham" neshto....osobeno od novokomponiranive....komedijanti...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zasto ste na forum?Za vas
|
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |