|
На повидок нов дипломатски фронт со Бугарија |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 133> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нема ..... од причина што претходно и нив ќе ни ги собере некој “ екУномиста “
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a...ke treba i eden,...prekumorski front da se otvori,...za da prosheta malku i ...obichniov chovek......a i na domashen teren se gleda deka sme jaki,...treba da se isprobame .....na "gosti".
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За поефикасно замајување на јавноста јас предлагам не еден, ами два прекуморски фронта - Канада и Астраља. Море пичвајз ќе ги напрајме, и од внатре, и од надвор.
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како шубара има да им ги превртиме |
||
ss23cs
Нов член Регистриран: 04.Април.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Diogen
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На темава имам само една порака да пратам до Каракачанов,Борисов, и сите новоосознаени Блгари во Македонија - цитат од една генијална мисла на Алберт Ајнштајн, која ја опишува оваа еволутивна фаза на Блгарштината:
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
„Само две нешта се бесконечни, вселената и човековата глупост, ама не сум сигурен за првото.“ |
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ете, јас предлагам б’лгарскиот президент да дојде во Скопје и да баци рака на бај Иванов, којто ште ослободи б’лгарската гражданка сос македонски произход Спаска Митрува. След това, президент’т ште си ја однесе Спаска в прегратките на Божидар Димитров, големиа љубител на б’гарето в’в Македонија, а ние среќно и весело ќе ги заборавиме за секогаш.
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima golema razlika kolku bugari ima vo makedonija i kolku lugje imaat bugarski pasosi toa se dve razlicni raboti vo makedonija i vo bugarija ima puno so mak pasosi so ne se makedonci isto i vo bugarija ima puno pasosi i ne se bugari koj kogo laze sega ako nekoj ima bugarski pasos toa ne znaci po difolt deka e bugarin znaete kolku pasoci na monako imaat lugje niz cel svet???? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ABC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 371 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто Бугарите не се заложија толку многу за преголемиот број нивни “сонародници“ од Велес,кој се затворени по Германските затвори,колку за Спаска,или Спаска е посебна сорта Бугарка,не е како “Велешките Бугари“ во Франкфурт?
|
||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ете jaс не го приемам предлогот |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ШТЕТА
|
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Анакине, Мораме голема благодарност да им кажеме на “гладните“ ни сограѓани од Струмица, Виница, Куманово, Кратово, Берово, Валандово...па до Скопје, за истите тие “патриоти“ кој што со тупаници се удираат по градите (дури губат здив од ударците) за моменталната состојба. Имав можност да влезам во “конфликт“ (секако, вербален) со “бранителите“ на Македонштината и на моето укажување во 2001-2 година дека со таквиот акт ке и наштетат на сопствената држава, за нив бев луд, неписмен, идиот кој нема поим пто говори и.т.н. Сега нека не ни е криво за настпот на Бугарија, разбирливо е дека “ке се грижат“ за своето “малцинство“ во Македонија, па ако е точна бројката, тогаш за следните години ке има назадување на односие Македонија-Бугарија само поради тој факт. Велиш пасошот не е ништо, точно, но не заборавај за да го добијат тој пасош пред се требаат да се декларираат дека се ЕТНИЧКИ Бугари, што менува се и има огромна разлика. Со самото потпиување на документот дека се по потекло Бугари (се декларираат Бугари), е добра основа за многуте следни политички притисоци. Секогаш сум говорел дека Македонецот е превртлив, дека за пари ке си ја продаде сопствената мајка (со ПОЧИТ кон сите достоинствени Македонци). Ова го пишувам со чисти емоции, без разум, без резон но колку и да сакам да не е така, и ако пробам да размислам без емоции, пак ми доаѓа истата слика....жално, жално,жално! 600000 Бугарски пасоши? Ако оваа бројка е вистинската, покрај 500000 Албанци, плус останатите етникуми, можам да го замислам крајот..... |
||
Homo homini lupus est...
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jasd mozam da se deklariram i marsovec za da zemam marsovski pasos
no nisto ne menuva na faktot deka sum pak makedonec mil moj prijhatele moi 10 drugari imaat bugarski pasos i so nieden ne mi veli deka e bugarin prosto sakaa da patuva za godina dve tri kje go frlaat vo vardar so kje im e togas |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |