|
На повидок нов дипломатски фронт со Бугарија |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 133> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аха, а мене ми текна на Гаврило Принцип
А и на овие пингвини за кои се тепаат Божо и Каракачанов, бугарско им е само новото крзно |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И официјално:
Бугарија упати вербална нота до МакедонијаПрашањето за правата на Бугарите во земјава, Бугарија од денеска официјално го постави како услов за зачленување на Македонија во Европската унија. “Бугарија ќе го следи однесувањето на македонската страна во таквите случаи, како еден од критериумите по кои ќе ја оценуваме готовноста на земјата да изврши промени потребни за европската интеграција на Република Македонија.“ |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inaku bugarite so nivno veto zakasnija
treba mirno da si zastanat na red za VETA, ima pred niv tie so prvo im tekna taka da ne se zanesuvaat , nego da si zastanat ubo na red Изменето од anakin - 05.Август.2009 во 10:57 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова е старо - вчера го постирав ама мораше да го избришам верно са рекле дека официално ке го стават како услов Изменето од да бе - 05.Август.2009 во 11:14 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
takvi sme nie glupavi izgleda
inaku ako mene me prasas temata e glupava sama po sebe i glupavo e covek da se zamara na taa tema pomudro e da se nasmeam i nasalam so mojot bugarski prijatel no kako i da e prodolzete po temata golemi jaja |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонскиот народ од секогаш , а од 1991 - та и држава , имал се некакви фронтови со бугарија ........ дипломатски пред се зошто за други немал прилика да има ........ а во последно време , нормално е дека бугарската држава ќе го засили фронтот насочен кон Македонската држава ако добро се знае дека постоењето на народот е нештото кое од секогаш го негираат ....... најдобар пример и начинот на двојна формула за признавање на независноста .... држава има ама народ не .... и што има тука да не чуди
Изменето од МАРШАЛ - 05.Август.2009 во 11:20 |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не мораше да го избришеш, требаше само да едитираш. Ново е од денеска официјалната вербална нота, доставена од вашето МНР! |
|
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е вербалната нота е од вчера а времмениот амбасадор на МК во БГ е рекла:
Дивна Тричковска заjави, дека не е запозната със случаjoт, но изрази мнение, ... разсеана ви е нешто амбасадорката Изменето од да бе - 05.Август.2009 во 11:30 |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е па да не го избришеше постот ќе знаевме дека е од вчера, а и не е тоа најважното.
А баш ме интересира твоето мислење за ова: оправдуваш или не? |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бугарија упати вербална нота до Македонија
знае ли некој колкава е точната бројка на Македонски државјани со бугарски пасоши ........
како и да е , темата е само надополнување на нечива стратегија на одолговлекување за изнаоѓање на решение во врска со спорот со грците ...... станува и повеќе од очигледно дека не само грците туку и бугарите а од скоро време може да очекуваме и албанците ама не оние од РМ ќе почнат да ставаат пречки секаде онаму каде тоа можат на патот на РМ кон евроатланските интеграции ...........
и , не би било ништо чудно како што е чудно поради тоа што нашата влада никогаш не излегува со соодветни деманти и ред дипломатски активности освен со некои штури изјави од некое костумосано папагалче кое својата државна функција е добило поради цимерските односи со кумот на старосватот на братот од братучетката на советникот на деверот на цимерот на советникот на пртседателот на окружниот огранок на подкомкитетот на партијата на власт ............... Изменето од МАРШАЛ - 05.Август.2009 во 11:43 |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што се чудите ова беше одамна најавено и очекувано...единствено што еве милата ни амбасадорка не била запозната со тоа
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
битно е дека и оди на името |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој вели дека не била ? .......... можеби била меѓутоа не реагирала зошто едноставно и одговарало да е така ...................
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |