|
Каква музика слушате |
Внеси реплика | страница <1 14151617> |
Автор | |
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шо слушам?
Што не, е муабетов... Панк, рок, алтернативен рок... метаЉ.. и така... И некад блуз, дедото по име B.B King eден шо ми се свиѓаше... ради него го прислушнуев... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
метаЉ...
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
рок, сите негови поджанрови, подподжанрови и подподподжанрови и т.н.
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ic ne prasuvaj!
Samo opera ne, nikako, nikad! |
|
Simon Templar
Нов член Регистриран: 09.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pop osamdesetih,rock i sekako blues,ustvari se so e odsvireno na instrument a ne na kompjuter
|
|
Are you talkin' to me
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
РЕСПЕКАТ!!! |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Kittin
Нов член Регистриран: 11.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Kittin - 11.Април.2010 во 15:32 |
|
No music no live :)
|
|
RADKOVIST
Нов член Регистриран: 11.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која МАК-Музикаа...Ја унистаја тој Елвир,Ламбе, и остала мирудијаа..Нема ни СПАС...Немаме ни композитори сега ни пеа4и се е испод нулатаа...КОга Ристо-Бомбата стана дир.на Макфест.тоа ти е као некој от идризово да иде во Белата Кукјаа..намерно се прави ова за да мозе Српските певалјки да прават тука концерти...Се е тоа во резија на насите давајгазовции...Се закопааа намерно и МАК-РОК.и забавна муз.и Народна со Дзорле моронотт..Се е тоа намерно саботирано со СУНД-пеа4ии и плагијатт.Тој Владо Јаневски треба да го апсат..СЕкоја песна му е плагијатт..А тие Јовав јован-Супакот..и да не ги коментирамм..Во 90 год,имавме повекје хитови не го сега...Ама сто да се прави коа Рајата спаваа...
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
То4но така.
Али темата беше што музика слушаме... |
|
|
Go4eto
Нов член Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Progresive rock, poveke vidovi metal, osobeno instrumental metal, video game <3 it...ova seto mi lezi vo srce, a mozam da slusam se drugo vo umereni granici...retko nekoj zanr da mi smeta do tolku sto ne mozam ni malku da go podnesam no sepak ima
Sto e najinteresnoto, ovie srpski i bugarski pesni sto se na PINK i PAYNER...gi slusnam nekogas koga naletam na vklucen TV i vo nekoi od niv moze da se najde nekoe ekstra dobro solo na elektricna gitara...sepak kako i da e, PINK i PAYNER se za gledanje a ne za slusanje |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам-2-рифта-и-правам-песна музика.
|
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само убава нузика.Без разлика сериозна или забавна или народна.
|
|
Nelson Pike
Група Регистриран: 24.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 60 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
класика
|
|
Внеси реплика | страница <1 14151617> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |