IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Интуиција
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Интуиција

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 12>
Автор
Порака
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2009 во 11:32
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

... понекогаш е многу голем товар.
Кога ја чувствувам многу јако, нож под грло да ми стават знам дека е така, иако сите разумни докази се против неа.

и јас не ја сакам
само проблеми имам повеќе, ништо фајде од неа тага
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2009 во 21:44
Mojata intuicija e losa.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2009 во 13:20
Одма предосеќам дека е расположена да даде
Кон врв
Mimi81 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2009
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mimi81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2009 во 17:52
Jas ja imam intuicijata, mnogu cesto ja potisnuvam zatoa sto samata sebe se lazam za nekoi raboti, i svesna sum deka sum pogresila.
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2009 во 22:44
iako e prijatna vecer i oblacite se daleku, vecerva ocekuvam grmotevici i eventualno poroen dozd
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2009 во 11:28
...ma u pm,nikogas ne me laze!тага
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
MaRgRini Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Септември.2009
Поени: 70
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaRgRini Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2009 во 23:36
Pocnav da i veruvam i da se rakovodam spored neze .. izleze deka mnogu cesto e vo pravo.
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2009 во 23:55
не ја сакам интуицијата...често ме кочи...без неа можеби животот би ми изгледал порозев...
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
After Dark Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2009
Поени: 28
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај After Dark Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2009 во 18:23
Definitivno postoi intuicija kaj lugeto, bidejki toa e ustvari ona predcuvstvo dali treba da odime nekade ili da napravime nesto, najcesto e duri i potsvesno izrazena vo oblik na volja da se napravi ili da se prevzeme nekoj potfat vo zivotot...Ne veruvav vo intuicija no so tek na vreme se dokaza kako prilicno realen poim vo mojot zivot
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 21:52

Практична интуиција

Нашата интуиција - го отвора патот кон продуктивноста, разбирање, знаење, иновации и донесување одлуки. Како да дознаете како да ја користите?

• Прикажи своето присуство. Замислете си, наместо на некој друг.
  • Дури и подобро - искуство на истиот. На пример: Ако работите за техничка помош на услуги, кога некој повикува и комуницира, дека нешто не е во ред со принтер. Стартувај брзо кон проблемот .....

• Нека се чувствува страв
  • Вие не сакате да  чувствувате страв нели?

Но, повеќето од нас се бара да се живее со него и да се најде начини да се трансформира од еден непријател во пријател.

Стравот блокира и ја зајакнува интуиција...

Нека се чувствува стравот......глупчо

Изменето од bijonse1 - 14.Декември.2009 во 21:53
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 13:18
Intuicijata e povisoko nivo na svest i iskreno....ponekogas se plasam od neaсреќа

“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 21:05
Јас верувам во својата интуиција за одредени работи...
Не ме изневерила досеганамигнување

What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
riki1899 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2008
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај riki1899 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2009 во 12:14
mnogu retko se slucuva da ne ispadne taka kako sto pretcuvstvuvam
    basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?      
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2009 во 13:08
mnogu retko nekoj ne si gi znae svoite kapaciteti, poznavajki se sebesi deka ne vredi dovolno, gi gubi osobite koi mu znacat......ako toa go smeta za intuicija mnogu e greska. zasto toa se veli-znam kolku vredam, zatoa ke izgubam. a ne -jas sum inteligenten znam deka intuicijata nema da me izlaze.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.