|
Дали му верувате на Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 76> |
Автор | |
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секое понатамошно лично препукување и префрлање за лична партиска определба ќе биде санкционирано!
Дискутирајте на темата, разменувајте ставови, аргументи.... Форумот не е место за докажување и нема да биде дозволено одвлекување на темите на кому каде му одговара! |
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Grueski odlicno si ja brka rabotata.
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Grueski Nikola e super,
BRAVO NIKOLA odlicno si ja brkash rabotata Изменето од Zdravko81 - 01.Август.2009 во 15:33 |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gruevski e dobar premier
najdobar sto go imavme do sega.... sekoja mu cest za nego od mene golemaaaaaaaaaaa |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На Груевиќ.... не му верувам
|
|
Арогантен
Нов член Регистриран: 26.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЦК....
|
|
отров
Нов член Регистриран: 02.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoja mu cest na Gvujo? Za sto? Sto lazese deka nikogas nema da koalicira so teroristi,sto vikase deka nema da imame ekonomska kriza,sto kaza deka ke gi zgolemi platite,ke ja namali nevrabotenosta?????Sto ne dovede do PROSJACKI STAP?Sto nema sluh za branitelite,stecajcite,mlekarite? Abe da nemase vakov u svetot,ke trebase da go izmislime. Изменето од Анастеа - 02.Август.2009 во 17:03 |
|
Јас ќе си кажам,а вие како сакате....верувајте или не!
|
|
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Груевски?
Не благодарам! За жал нема ниту еден со кој можеме да се пофалиме... |
|
Homo homini lupus est...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па не би можела да ја игнорирам вчерашната постапка и хуманиот гест со посетата на родителите на малата Ангела. Малку поинаков пристап во работите е симпатичен. Очигледно не сме навикнати и на човечност кај нашите политичари.
|
|
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бат Боjko изпрати специален аероплан до Иран да прибере бугарин во кома
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За достигнувањата на бугарскиот премиер може да се отвори тема на некој бугарски форум и нека се воздигнат неговите добри дела . Тука пишуваме за македонскиот премиер Никола Груевски. |
|
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jaс во контекстот на НГ - ги споредувам со ББ- онтопик сум барем едно 60-70%
немора да пишувам во детаjли секогаш - оставам малце и читателот да се напне да разбере поентата и да го види онтопикот Изменето од да бе - 03.Август.2009 во 09:46 |
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 76> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |