IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 564565566567568 1006>
Автор
Порака
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2009 во 17:44
Nemas pretstava kolku ti ljubomoram za toa sto ke ti se sluci za 6 denaголема%20насмевка  Ocekuvam sliki da vidamнамигнување 

Normalno deka ima ubavi raboti...Konecno se najde junak sto mi ja popravi kolataзадоволствозадоволствозадоволствозадоволствозадоволство
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2009 во 17:55
не не туку така земај ги работите јунаците отидоа 1903 ...само добар бил мајсторот.Се надевам ќе има слики ако не го заборавам апаратот убава тура ќе е Скопје-Загреб-Плитвице-Задар-Макарска-Дубровник-Будва-Скопје...конечно тоа што ми беше комплекс од детство оти не сум бил на екск*рзија низ Југославија ќе биде разбиено..."Mytht basted"
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2009 во 17:58
јСамо ако го заборавиш апаратот...Ќе те вратам назад уште еднаш да ја направиш туратанамигнување

Интересна маршута имаш. Се надевам дека супер ќе си поминеш...Иако знам дека во Загреб ќе биде најубавонамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2009 во 18:06
Веќе замислувам колку е паметно да и го заборавам апаратот...ќе ме чека истата тура пак ...позз и слики никако не давам на бакшиш,но може да се разменуваме па и размисли колата накаде ќе ја тестираш
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2009 во 18:07
Hmmm...Znam deka imas sliki sto sakam jas, ama sto mozam jas da ti ponudam za zamena?збунетост
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2009 во 18:08
Se mislam da ja testiram kolata na Obikolnicata...da vidam kolku moze brzo da vozamплазење 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2009 во 18:12
Летото е тука,колата во исправна состојба и што треба повеќе за добри слики.Што би рекле еднооки "Едноставно..."Позз се надевам ќе имам време неделава за PC знаеш како е кај нас периодов со работа
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2009 во 18:14
Da, znam...Se nadevam deka ke imas vreme...Da te preslusam partija pokerнамигнување
Pozdravголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2009 во 18:17
Но чудно пробав да играм табланет...само кај мене ја нема страната или нешто се случи
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2009 во 18:19
Ne e samo kaj tebe...Stranata ja nema veke nekoe vreme...Bas so Lejdi sinoka komentiravme kako ni nedostasuva toa...тага  Imam ubavi spomeni od tamuцрвенеењецрвенеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2009 во 18:22
no coment "[:<]" заради "моментот" иначе стрелката на друга страна позз la fille
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2009 во 18:23
Pozdrav Orkaголемо%20гушкање
Кон врв
rashela Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2007
Поени: 2138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rashela Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2009 во 08:35
DOBRO UTROголемо%20гушкање
OPUSHTI SE I UZIVAJ
Кон врв
ana marija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Регистриран: 05.Септември.2005
Поени: 12244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2009 во 14:03
Originally posted by rashela rashela напиша:

DOBRO UTROголемо%20гушкање
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 564565566567568 1006>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.