|
Дубаи |
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Автор | |
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku sakam
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh
|
|
Pear
Сениор Регистриран: 16.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 1071 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakaammm
|
|
invincible
Нов член Регистриран: 25.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sum bil vo Dubai 5-6 pati i go obozavam ovoj grad, citam po forumov nekoi smesni komentari so koi ne se soglasuvam ama taka e koga lugeto zborat od pamet. Ako ve interesira nesto podetalno za Dubai slobodno prasajte
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
invincible
Нов член Регистриран: 25.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve nekoi sliki od Dubai slikani od moja raka
Hotelot Burj Al Arab Na ova slika se gleda Wild Wadi water park - levo i Jumeirah Beach Hotel - desno Ova e slikano ispred Dubai Mall (sega pred nekoj mesec se otvori) so pogled nakaj Burj Dubai - najgolemata zgrada Na pustinsko safari, vecera vo beduinski kamp Изменето од invincible - 30.Март.2009 во 17:27 |
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te molam ako imas sliki od Medina centarot stavigi tuka ili pustimi na licna , taa vecer nemav baterija na aparatot a bi mi znacelo mnogu...
|
|
invincible
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najlos period za da se poseti Duabi e leto, mnogu e toplo i vlaznosta e golema ne se sedi ni u senka.
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби Американците знаат што е луксузно живеење, но тешко е да се натпреварувате со ривал како Дубаи, во смисла на архитектура, инженерство и дизајн. Островот Нураи е најновата идеја на богаташите во Дубаи за привлекување на странски посетители и потенцијални инвеститори. Резиденциите прикажани на сликите се пристапни само преку мостови, крововите се базени, имаат сопствени мини - пристаништа и безброј други луксузни „ситници“. Слично на постмодернизмот и архитектурата во 80те и 90те, овие градби се дизајнирани со цел да останат популарни и да изгледаат модерно и 15 години подоцна. |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Vercingetorix
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За да го посетиш ова место,џебот треба да ти биде доста длабок.
|
|
Vercingetorix
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,ОВА ТИ СЕ ВИКА РАЈ БОЖЈИ
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |