|
БАР!!!!! |
Внеси реплика | страница <1 146147148149150 931> |
Автор | |
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
heki kolku se ispi daj smetka
a za ubavite pilinja neplakjam jas tie se samo dekor tuka |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој е декор тука? |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama kako se popaleni a brat , plus zabavava mnogu jaka , vakov den ne se pamti , ebi i ceh i sve
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve kafe od mene posto pojke forumgii imaat zelanie za kafe
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЈУПИИИИИИИИИ БАААААААААААР ХЕКТОРЧЕ БАКНЕЖ ЗА КАФЕНЦЕТО!!!!!! |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хеки мило фала супер ми дојде кафенцево
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ohh blagodaram za toplite pozdravi i baknezi mi go razubavija denot eee , kaj mene pusenjeto cigari e dozvoleno , a isto i pienje alkohol samo se uste e rano a jas ne pijam pojke , vie mozete sto sakate
|
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и мене баш не ми е по ќеф алокохол денес....не знам како стоиме со храна во барчево наше, ама би изела една огроооомна салата со многу маслинки
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аааа Хеки мило ми апстинираш нешто а???
па не ми се пие нешто алкохол може да се задржам на кафенцето и топло чоколадо срцуш |
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе камо пијачка за ДОБРЕВЕНАЈДОВ????
срам да ви е!~ А јас ви ги оставив клучевиве од баров у доверба |
|
Motivation is game in my hands
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако остана нешто напи се кај се оставало клучеви...мила хеки части кафе |
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima pojadok kako ne samo koj ke go sprema ?
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас и блу милата ивана благото ке го прави бива?
|
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехехех и те како БИВА само Хекторче нека ме мотивира со едно Блади Мери |
|
Motivation is game in my hands
|
|
Внеси реплика | страница <1 146147148149150 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |