|
Комшии |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Март.2006 во 14:25 |
ej a kako stoite so prkosenje na komsiite, toa moze da bide dobro hobi. kako sto veli Bora Corba opominju mi familiju teraju me po gjavola |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нит ги гледам нит ме интересираат...
Одамна престанав да живеам за нив која како што ќе каже ми е гајле.. Иначе со никого не сум се замерила срека живеам во куќа |
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
види сеа , мене не ми е пркосење на комшии хоби одамна ,велат сум пораснал ,ама како публика можам да кажам дека не би менувал зграда за ништо |
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам еден комшија што постојано пушта гласна музика. Откако добро ја подбрав мајка му, веќе не пушта ...барем не толку често
А инаку, мајкава на детево (а детето што пушта гласна музика има 27 години), предавала звук, па ме убедуваше дека тој звук не е е штетен |
|
|
|
Клементина
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам многу чудни комшии, дојдоја да се караат зошто сме се смееле гласно со цимерите, свашта..
|
|
precious..
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вие смејте се кога тие не се тука или поканете ги да се посмеат со вас очигледно им треба
Којзнае каква ви е изолацијата...сте пробале ли да шептите за да ги прверите реакциите? |
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Их, мене ми беше нај интересно кога ке си одевме со комшиката навечер па од викање по неа дека се закаснила за дома, од страна на баба и каде што доаѓаше не можев да заспијам најмалце уште 2 саати. и предложив да спие кај мене ама бабаи ке ме убиеше и ден денеска не ми прај муабет.може сакаше незе да ја викнам
|
|
|
|
sentry
Нов член Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
море јас сакам комшиката да ми биде хоби, поточно нејзините г'зишта
|
|
elite sentinel
|
|
Клементина
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ти кажам во право си, многу се озбилни лугето, им треба малку забава, ама кој ке се расправа со нив ептен се како да ти кажам од големото добро утро, барем така си мислат тие... сепак ние продолжуваме со активно смеење, тоа го продолжува животот и те прави весел, ајде поканети сте сите смееете се лугееее |
|
precious..
|
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od niv nemozam da spijam nautro pokasno od 8casot ama i tie nemozat da spijat porano od 00casot
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тајчи, какви се тие активности, што не ги оставаш луѓето раат
Изменето од Julija |
|
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
обожавам да нервирам комшиии...викендов пробав со нај можно гласно да ги кренам на нозе...али...се воздржја некако...али ќе биднит другиов викенд...на тапани ке им тропам...сакам да нервирам љуѓе...
|
|
Точачиња.
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi toleriram zatoa sto i tie sigurno ne trpat nas koga sme bucni.Imam navistina dobri komsii ako so nikoj ne sum preterano bliska.Edna kulturna distanca
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e imam zlato komsivka i moram da ja pofalam deka pravi ubavi biketi od svezo cveke |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |