|
Комплименти |
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Автор | |
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok...ama mislev da bidat vistinski a ne upateni kako eden vid zafrkancija |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како тоа се да биде со мерка па јас не давам комплименти ако не ги мислам
|
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sve da bide so merka...
|
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Годат...секому годат комплименти,на стар -млад,маж-жена......добро де на нас женските малку повеќе....ама јас лично несакам комплименти од било кој,најмногу ми годат оние кои сум ги добила од личности за кои имам високо мислење,иако понекогаш не знам да се справам со нив...затоа,попријатно се чувствувам кога јас ќе поделам некој комплимент.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Храна за егото.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogas dosta...nasiot duseven narkotik...
Koga gi gledas vo izvrtenoto ogledalo na tvoite stravovi e kompliment... Koga toa go pravis vnatre vo sebe e...mmmmmmmmmmmmmm |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Престанав да давам комплименти, откако за секој добивав по една шлаканица.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Комплиментите се како храна која ти ја дотураат додека си паднат во дупка и не можат да те извадат
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubava rabota koj ne gi saka
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Komplimentite se kako niva od penisi, koga i da e, ke nasednes
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postoi opsto veruvanje deka sekoj iskren kompliment moze da pomogne, bidejki izrazuvanjeto na pozitivni cuvstva sprema ljugeto e mnogu vazen element vo intrerpersnalnata komunikacija.
No, davanjeto komplimenti cesto se koristi i kako zloupotreba za da se vlijae vrz ljugeto so cel da se promeni nivnoto odnesuvanje. Duri i koga ne se koristi za da se manipulira, davanjeto premnogu komplimenti kaj mene cesto ima vlosuvacki efekti. Kako da se branam sebe si od tie premnogu komplimenti kako od nekoja zakana. |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si vikam sega nesto ke me zaebe, sigurno mu/i izgledam smotan |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шо ти стана мори Башка не сум најголема, има и поголеми од мене... И послатки сигурно... мљац, мљац... |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денес ми се делат комплименти еве едно кило за Анастеа, најголемата кокошка на цел свет...
...мљац, мљац, уште малку и ќе ја печам, со винце, морковчиња и вегетичка....ммм.ммм.ммм...
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |