|
Духови |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 42> |
Автор | |
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne
|
|
G1RL
Сениор Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iskreno neznam dali veruvam koga bev mala so nekoi drugarki povikuvavme duh demek ke mu postavime prasanje i ke ni kaze sto ke bide dali dojde neznam ...
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da,samo koga ke gi vidam...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam povikuvano duhovi so drugarkite, za zal nisto ne se sluci, taka da probajte nema vrska sto vikaat ke se pojavel duh!
a ina4e veruvam vo duhovi i mi se slucuvaat 4udni stvari... na pr, mnogu cesto (ne sekogas) koga ke napravam nesto (bilosto, i bitni i ne bas bitni raboti) mi se cini deka toa nesto sum go pravela porano, i toa istite licnosti bile prisutni, ili na istoto mesto sum go pravela istoto, a ne mi teknuva koga sum go pravela i dali voopsto sum napravila nesto sli4no....... 4udno! |
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Духови, енергии и демони (видео)
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле клиповиве колку лесно може да се монтираат, поготово тоа со вратата што се отвара, па детето демон-жими мајка му кажал типот што снимал на неговот дете, иди у ќош седи, ќе изгасиме светло и ќе снимаме со камерата.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=Rs0Tf9FQHzo
Надзорната камера во еден шопинг центар во Чиле снимила
дете дух, кој очигледно ужива во гужви и шопинг. |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam procitano od edno spisanie deka nekoi lugje videle duh vo nekoj hotel i deka go slikale.I slikata ja imaa objaveno>licese kako bela senka.
A licno, veruvam vo duhovi, zasto cesto mi se slucuvaat cudni raboti, megu koi spagaat i duhovite |
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
duhovi, pa normalno deka postojat.
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
sLaTkA_MaLa93
Нов член Регистриран: 31.Јули.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe duhovite od sekoas postoele i kje postojat... :S:S
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma nema ima samo neka ne mi dosaga ako ne znae da mi kaze kade ima skrieni pari...bla, bla. bla. pa on dur ziveel, pa imal trauma pa sega dusata mu luta i plasi naokolu. Ko nie da nemame traumi, pa ne plasime naokolu...samo sme dosadni
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имав прилика сега пред некој ден да престојувам во хотел од 17 век и дури на одјавување сабајлето дознавам случајно дека хотелот е опседнат. Имав некое шубе чувство цело време ама ништо не видов, споментата жена-дух не одбра да се ззафркава со мене таа ноќ.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam dali ke veruvate da vi kazam edna mala prikazna, bev nekade sesto odd,edno devojve od moeto maalo non stop ni kazuvase deka se budela nokno vreme i gledala nekoe dete vo dvorot kako si igra i se vozi na tockok,nie deca kako deca se smeevme,(najpoveke jas se smeev), ne i veruvavme,cevojceto ni kazuvase deka slucajno ke se razbudi navcer,izlaga na balkon i go gleda deteto, e sega stapuvam tuka jas, edno utro nekade okolu 5h sabajle, spijam vo sobata se budam i gledam masko dete stoi do vrta i me gleda,jas premerev od strav,.(da ne dolazam Mnogu posto ima mnogu za kazuvanje),posle doznavme deka pred mnogu godini koga ke gradela kanalizacija edno dete masko se udavilo vo kanalizacijata i nikogas ne bilo poronajdeno,(ja znam familijata od kaj poteknuva deteto), a taa kanalizacija se naoga pozadi kukata na mojata drugarka koja go gledase deteto.
Jas veruvam vo Gospod samo vo nego, ama ete ova mi se sluci, sakate veruvajte sakajte ne, vase pravo |
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
снешка не ми се верува баш..тоа дете да не било некој месечарили некој ве плашел од децата..
инаку јас не верувам во духови ама во вонземјани верувам |
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |