![]() |
|
Знам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Автор | ||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
и јас сум само за таму , пошто им го имам меракот на сите оние кои се над 30 годишна возраст
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Ова би требало да ме утеши? |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
ЗНАМ ДЕКА ЌЕ ТЕ УТЕШАМ
ЗНАМ И ДЕКА ЧЕ ПОБАРАШ ДОКАЗ |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Штом знаеш пишувај, јас чекам ![]() |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
И СРЕЌНО ГО ЗАВРШИ ФАКУЛТЕТОТ ШТО НЕ ГО САКАШЕ
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
znam ako recam DA!! ke bide NE!!
ako recam BELO!!! ke bide CRNO !! Marfiiiiiiiiiiiii ljubaviiiiiiiiiii..... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
ништо не може да биде заборавено...
ништо не може да биде избришано... ништо не може да биде променено... ништо не може да биде друго него само така како е било, а не како е можело да биде... така е требало да биде... последното танго е наj страстното...и пламенно.. ако и да е последно. а можда и токму поради тоа. Изменето од pagane - 18.Јули.2009 во 12:38 |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Знам дека има нешта што не сакам да ги знам...
|
||
![]() |
||
G1RL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
|
Znam deka ne mozam da go vratam vremeto i da gi iskoristam sansite sto gi propustiv... Znam deka veke nikogas nisto nemoze da bide isto...ZNAM DEKA NISTO NEZNAM...
|
||
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
|
||
![]() |
||
eli_n ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 72 |
|
Znam deka nisto ne si znam seuste sum si prvace vo nekoi rab
![]() |
||
Ludosta e relativna rabota taa zavisi od toa koj vo kakov kafez e zatvoren.
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Знам дека не треба толку да знам
![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
znam deka ako doznaam ke ne znam nishto...
![]() |
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
Znam deka mislam oti znaam... i toa se dodeka ne si go promenam mislenjeto.
![]() I potoa povtorno mislam deka znam. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Znam deka smrtta e izvesna, no datumot e neizvesen.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |