|
FENIX |
Внеси реплика | страница <1 555556557558559 1006> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
до кај сме со плаќањето ? ..... ајде , кој е за песна , нека почнува
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чекај да се потсмирам малку... ме трогна сањич со подарокот......
маршале,подај марамчето |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
биба...не мислев да те расплачам...
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako ste mi feniksovci
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
игиии
|
||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
биба..ако ти треба уште... |
||
||
igi 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj ne te zamarame Sanja |
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
иги,не ме замарате...да не ми замЕрате што сум преемотивна вечерва Сањич,фала ти срцка...на ова машкиве не им текнува едно марамче да подадат |
||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
машки...
иги се одмори? |
||
||
igi 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Go sakas ova samivce sto sum pokrien? I te kako milo i prosetav po sirok sokak |
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ту бре иги,како не налета порано..веќе Сања се погрижи за мене...сепак,фала на понудата
|
||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
после на иги ќе треба да му дадеме марамче
|
||
||
igi 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekogas na usluga
|
||
Внеси реплика | страница <1 555556557558559 1006> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |