![]() |
|
Ве навредува ли вистината? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 30> |
Автор | |||||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Браво! |
|||||
![]() |
|||||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
||||
Dali me navreduva?
![]() |
|||||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||||
![]() |
|||||
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
||||
moze da me navredi ama poveke sakam da mi kazuvaat vistina otkolku laga
|
|||||
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|||||
![]() |
|||||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||||
не ![]() има ситуации кога не сакаш да ја знаеш вистината |
|||||
![]() |
|||||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||||
не е голем кеjф да гаташ..
|
|||||
![]() |
|||||
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
||||
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||||
теоретски |
|||||
![]() |
|||||
||||
а тие кои jа кажуват навредени ли се ?
или знаат дека само теоретски другиве сакаат да jа знаат па те кажуват хипотетична вистина?? Изменето од pagane - 28.Јули.2009 во 23:00 |
|||||
![]() |
|||||
||||
P.C da ti vratam edna guska ![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
вратката се прифаќа еве ти и тебе една ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||||
ма јок .......... што има да ме навреди нешто што си знам ....... а тоа е дека сум неодолив , шармантен , инспиративен , убав на мајка
![]() |
|||||
![]() |
|||||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||||
Зависи ако е вистина тоа што ќе ми го кажат од страна може да ме замисли, а ако не е-ме забавува.
Но секогаш помислувам исто и со презир, било да е вистина или не: Како може луѓево да не си ги гледаат своите работи? |
|||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Како може луѓево да не си ги гледаат своите работи?
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||||
Можеби затоа што ги немаат ![]() Или не им се допаѓа нивниот изглед... |
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |