|
FENIX |
Внеси реплика | страница <1 544545546547548 1006> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тоа е многу важно ..... да легне добро во рака и уз тоа добро да изгледа кога ќе се доближи до уста
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
смеењето е обавезително,барем еднаш во денот
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a i sirinata treba da mi se pogodi,da ne zevam premnogu...
tuku, se mislam...dali da e bezzicen ili od onie so kabel od 30 metri... da ima so sto da zanimavam drugata raka ? |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
смеењето е лек .... сметајте дека ми должите .. за лекарства
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ширината само според претходно земени димензии .... на устата ......
земи некој бежичен .. како мадона ....... околу глава ............ за да ти бидат слободни и двете раце
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a jas sto kje ve zabavljam dodeka vie se zabavuvate i se smeete?
mene sto??? |
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ааааааа обавезно да се зафатени и двете раце, па било како
за подобро да вдишеш...и поубаво да пееш! |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
него шта .. двете слободни за да бидат соодветно подоцна зафатени .
|
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da znaes deka kje te poslusam...odam jas sega po mikrofon,a vie spremite knizni pari za vecer...i ve molam -banknoti ispod 10 evra ne primam |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се знае
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
лелеле јас ќе ви играм бели денс...вежбав деновиве
|
||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тебе после на пица |
||
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
може да ни покажеш како изгледа ? ... ја сум дете од село и немам врска што е тоа
|
||
Внеси реплика | страница <1 544545546547548 1006> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |