|
FENIX |
Внеси реплика | страница <1 543544545546547 1006> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не знам дали си го слушнала или не , ама мене МНОООГУ ми бендисвит
навистина имав обврски и не знам зошто брат ми не се логирал кога го замолив човечки да се логира за да не ми пишете минус
а ти , САЊЧЕ , сакаш да кажеш дека ти недостасував ? Изменето од МАРШАЛ - 28.Јули.2009 во 19:05 |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Протоколот му бил пренатрупан за денеска
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Маршале немаше постови да се смеам
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а тој над тебе ? ... не ти е смешен ? ... мислам постот , за другото збор не станува
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ццц ова...
|
||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и јас мислам така ама да прашам |
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ne treba nesto da objasnam jas?
ne za drugo-tuku da se najdam u muabet...nesto posebno mi se lomoti denes |
||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас да ти кажам
|
||
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ПЕВАЈ
|
||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
денов да не е таков,па на зборење не тера |
||
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
izrazi zelba
sakas na uvce ili da baram mikrofon...mozebi konecno kje mi se ostvari zivotnata mi neostvarena zelba |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
токму на тоа и мислев ..... поклони се и почни ....... па ако треба микрофон , ќе се најде некој
Изменето од МАРШАЛ - 28.Јули.2009 во 19:26 |
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne bilo kakov mikrofon...insistiram na nekoj sto kje mi odgovara so dimenzii, da mi legne na raka |
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a gledam i smeenjevo ni trgna |
||
Внеси реплика | страница <1 543544545546547 1006> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |