|
FENIX |
Внеси реплика | страница <1 534535536537538 1006> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Соловиев
Сениор Регистриран: 23.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вие господине неможете да разберете дека тоа е за наше-општо добро.Слава му на господинот Милег |
|
(Се моли непознатиот фактор одговорен за снемвање на овој потпис да не изводи)
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како ќе кажете вие |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сањушка...да не имаш и ти некој предлог?
........ |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас?
само предлозите да ги пишуваат во темите за тоа друго не ми смета |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..... предлогот се прифаќа од старт!
уште предлагачите да го прочитаат и усвојат ова-и ете ти еден мал чекор за нас,а гоооолем за форумов |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од 4 присатни и еден во форма на посматрач , то јест ја , 4 гласале против а посматрачот ЗА ...............
значиТ , предлогот едногласно се усвојува
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и ќе биде европски
|
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој части за постигнатиов успех?
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
посматрачот
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бујрум ... давајте чашите да ви наточам по едно без кофеин
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
благодариме
|
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тазе ли е ова или од тоа одстоеното?
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пијте и ич гајле немајте ... сигурно нема да заспиете ... затоа трк во најблиската видеотека по филмови .. и цигари уз пат да си земете
Изменето од МАРШАЛ - 27.Јули.2009 во 20:21 |
|
Внеси реплика | страница <1 534535536537538 1006> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |