|
FENIX |
Внеси реплика | страница <1 533534535536537 1006> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЈЕВРОПСКИ
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.............................е не може вака! ПРОТЕСТИРАМ! |
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... баш било интересно...да си најдеш рчка и само да ПРОТЕСТИРАШ!!!
Значи-ПРОТЕСТИРАМ против застоеното кафе,господине Маршале! Ставај друго да не направам она што го правам кога нешто не ми е по кејф! |
||
Соловиев
Сениор Регистриран: 23.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро господине вашиот предлог моментално бива разгледуван од тим на експерти за нашиот форум да стане по европски.
По успешното разгледување ќе биди применет. Изменето од Соловиев - 27.Јули.2009 во 19:34 |
||
(Се моли непознатиот фактор одговорен за снемвање на овој потпис да не изводи)
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и јас .. да се воведат европски стандарди и обавезна идентификација по пат на биометриски лични документи со обавезен отисок од малио прст на левата нога како и потврда за извршен СИДА тест ............
|
||
Соловиев
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Истотака веднаш да стапи на сила предлогот на господинот Милег,засилен од моите залагања за воведување скен на основни документи како лична карта,извод од книга на родените(или умрените)и м-1,м-2 образсци. Предлогот го ставам на гласање. Изменето од Соловиев - 27.Јули.2009 во 19:36 |
||
|
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вашите предлози ќе бидат разгледани... ако не ова лето-следната пролет! |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..............
ај сега , турувај нешто за локање
во чест на прифатеното Изменето од МАРШАЛ - 27.Јули.2009 во 19:38 |
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кој...ја?
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
што се спрема тука
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
европеизација на форумов... и сега бараат јас да честам за нивните предлози
наместо они да потфрлат нешто за побрзо да им бидат разгледани барањата |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
уште ли со тоа
и овде ќе европеизираат |
||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Соловиев
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да со пионерот на европеизацијата господинот Милег. |
||
|
||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
||
Внеси реплика | страница <1 533534535536537 1006> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |