IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Опуштено со Тони и Дејан
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Опуштено со Тони и Дејан

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 22>
Автор
Порака
LILI_C Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јуни.2009
Статус: Офлајн
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LILI_C Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2009 во 00:12
mene mi se bas super...si gledam opusteno redovno i da vi kazam pravo se raspolozuvam koga gi gledam.ima odlicni gosti i znaat da napravat da bide interesna emisijata, Toni mi se dopaga kako ja vodi emisijata, ovoj deo malce me nervirase na pocetok ama sega mi e ok..pozz
Кон врв
LILI_C Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јуни.2009
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LILI_C Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2009 во 00:20
Originally posted by alan ford alan ford напиша:

Originally posted by BarbB BarbB напиша:

добар е Тони
ma Toni e extra,ali za na pazar...more takva karikatura ni za pazar ne e..A toa sto gostite "se smeat"...tacno e..samo ne sum siiguren dali se smeat na idiotskite monolozi..ili pa na nego mu se smeat

lelee zasto ste takvi bre luge..ako tie so mu se gosti ne go pocituvaat i ne im se sviga emisijata nema da go prifatat gostuvanjeto vo nea...mislam deka super si pominuvaat kaj nego vo emisija,zatoa i poznati licnosti mu se gosti, a i „opusteno“ e dosta gledana emisija zatoa i seuste postoi   
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2009 во 13:24
што се однесува до односот меѓу тони и гостите, мислам дека е ок, прашањата му се на место и гостите му се на место и добро му се искомбинирани, тоа што он се глупира е друга работа, но сепак тоа му носи гледаност, без разлика дали на луѓето им се допаѓа или не, па еве и тие што не го сакаат сепак го гледаат, нека признаат
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
mina_d Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2009
Поени: 346
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mina_d Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2009 во 12:36
секогаш кога гледам Опуштено со Тони и Део ми се чини дека на гостите им е толку непријатно во студијото и дури ми оставаат впечаток како да сакаат што побрзо да мине емисјата! мене ми се забавни Тони и Део,се смејам на нивните вицови и зафрканции...стварно претеруваат понекогаш...но сепак...мислам дека знаат да направат емисијата да биде интересна за гледачите но не и за 80% од нивните гости! ми се чини дека гостите ги бројат минутите дури се таму и чекаат да помине што побрзо тој час и десетина минути
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2009 во 17:55
Originally posted by mina_d mina_d напиша:

секогаш кога гледам Опуштено со Тони и Део ми се чини дека на гостите им е толку непријатно во студијото и дури ми оставаат впечаток како да сакаат што побрзо да мине емисјата! мене ми се забавни Тони и Део,се смејам на нивните вицови и зафрканции...стварно претеруваат понекогаш...но сепак...мислам дека знаат да направат емисијата да биде интересна за гледачите но не и за 80% од нивните гости! ми се чини дека гостите ги бројат минутите дури се таму и чекаат да помине што побрзо тој час и десетина минути

Eпа имаш до некаде право..пола од гостите не можат да се снајдат во емисијата,едноставно не можат да водат разговор на тоа ниво нивно, у смисла да се шалат цело време,да не се срамат да кажат некои работи..едноставно у нивната емисија треба да се биде што поголем да кажам зеабант и да се глупираш пошо на некој начин и тоа е целта на емисијата, да се опуштиш со смешки..а тешко дека секој ќе се снајде,што и се докажало до сеа неколку пати..коа ќе викне некои певаљки кафански или разни буљаши,со извињење,нормално дека не знаат збор да изустат и дека по 2 минути сфаќаат дека ги заебава Тони и им е непријатно..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2009 во 21:51

епа сега, дај ако не да им ги прочитаат мислите па да знаат што треба да се дискутира со нив, целта на ток шоуата е јавноста подобро да се запознае со гостите, а ако гостите не сакаат да дискутираат за било што, слободно можат да ја одбијат поканата за емисијата
Кон врв
marija-92 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Јули.2008
Поени: 333
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marija-92 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2009 во 18:49
po odvraten tipac od taa seljacinata Toni nit imalo, nit ke ima
Кон врв
mina_d Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2009
Поени: 346
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mina_d Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2009 во 21:50
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

епа сега, дај ако не да им ги прочитаат мислите па да знаат што треба да се дискутира со нив, целта на ток шоуата е јавноста подобро да се запознае со гостите, а ако гостите не сакаат да дискутираат за било што, слободно можат да ја одбијат поканата за емисијата
знаеме дека целта на шоуто е да се запознае јавноста подобро со гостите и нивната приватност(голем број од прашањата се однесуваат токму на приватноста на гостите)...ама прашање е колку гостите сакаат да зборуваат за својот приватен живот...и баш од тие причини МЕНЕ (ова е мое мислење не е тврдење) ми се чини дека на гостите им е многу напета атмосферата во шоуто и токму затоа велам дека сакаат што побрзо да дојде одјавата на емисијата! Има исклучоци од гостите кои добро се држат и знаат да се опуштат и да ги избегнат незгодните прашања...ама повеќето гости сепак мислам дека бројат минути!
за тоа во право си дека поканата за гостување може да се одбије...ама ете не ја одбиваат...претпоставувавм од причини дека тоа е доста гледано шоу па смеетаат дека ќе бидат забележани повеќе ако се гости таму!
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2009 во 16:04

Originally posted by zabegan zabegan напиша:

знаеме дека целта на шоуто е да се запознае јавноста подобро со гостите и нивната приватност(голем број од прашањата се однесуваат токму на приватноста на гостите)...ама прашање е колку гостите сакаат да зборуваат за својот приватен живот...и баш од тие причини МЕНЕ (ова е мое мислење не е тврдење) ми се чини дека на гостите им е многу напета атмосферата во шоуто и токму затоа велам дека сакаат што побрзо да дојде одјавата на емисијата! Има исклучоци од гостите кои добро се држат и знаат да се опуштат и да ги избегнат незгодните прашања...ама повеќето гости сепак мислам дека бројат минути!
за тоа во право си дека поканата за гостување може да се одбије...ама ете не ја одбиваат...претпоставувавм од причини дека тоа е доста гледано шоу па смеетаат дека ќе бидат забележани повеќе ако се гости таму!
да ама работата е што гостите веќе знаат што ги чека и дека нема да се дискутира во емисијата за економијата во кина, туку за нивниот живот намигнување
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2009 во 18:07
toa ne e OPUSTENO...treba da se vika..ZAMORNO...kvazi-show na Makedonski nacin...crna tragi-komedija
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Ален Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2008
Поени: 306
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ален Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2009 во 13:44
Само една емиција имам гледно од ова ШОУ...
глупират се само..

Изменето од Ален - 29.Јули.2009 во 13:45
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2009 во 16:39
Дека од глупо има поглупо или се бар тука негде, покажува БРАВО шоу со Турунџиева Сузана.
Добро, зошто секоја јавна личност мисли дека може да води емисија (вклучително и Тони, Силвија и слични?) Не можам да сфатам.
Во ова т.н. шоу Ранко Рангелов игра некаков арлекин демек тоа треба да ме засмее и има уште еден “водител“ со шарена брада.

Ефектот што го предизвика кај мене еплачење
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2009 во 19:05
Dobra bese Suze koga vodese Dom i Dizajn, bese elokventna, kreativna, imase jaka gledanost od siroka publika: domakinki, mladi, stari, zeni od kariera...
sega ova i e nekoj selski fazon od tipot na emisija do vodenjeto, ne znam sto i trebalo ova, ama epten selski
Кон врв
Момче Македонче Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Август.2009
Локација: Macedonia
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Момче Македонче Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2009 во 12:27
Па не се така лоши, иако некогаш претеруваат со вулгарности и ми се згадува кога ги гледам. Некогаш ги напаѓаат и на гостите и очигледно им е непријатно на некои гости, ама ајде. А Тони кога кажува нешто, и да не е смешен, не може човек да не се насмее
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.