|
ПРЕГОВОРИ ЗА ИМЕТО - 1 |
Внеси реплика | страница <1 144145146147148 256> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и без референдум треба да се смени и да се стави точка ...........
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne treba da se smeni nikako
nema tocka zad imeto MAKEDONIJA |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
точка позади името не доаѓа во предвид .....
амам подобро географска одредница отколку FYROM Изменето од МАРШАЛ - 26.Јули.2009 во 23:05 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehehe
dobro e deka tie sto zemaa pari za vetuvanje deka kje se vikame makijavelci ne se vekje na vlast i nitu kje dojdat... rovarat,,, treba da si gi zarabotat parite sea |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne firom e super
oti ja kazuva vistinata PORANESNA JUGOSLOVENSKA REPUBLIKA makedonija TUKA vo imeto nema laga.. da sme poranesna jugoslovenska kako site drugi pet republiki... toa e tocno ... i vazi i kje vazi za sekogas za sekogas vo istorijata kje bideme toa poranesna JUGO republika taka da toa e super Изменето од anakin - 26.Јули.2009 во 23:08 |
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам дека ДА ... може и ФИРОМ ..........
од проста причина ..........
да не беше ФИРОМ сега ќе немавме ни СВОЈА територија за која
преговараме
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
иако , и Северна РЕпублика Македонија звучи убаво
Изменето од МАРШАЛ - 26.Јули.2009 во 23:19 |
|
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Биди попрецизен што мислеше да кажеш со последново! |
|
Homo homini lupus est...
|
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Konstatirajki ja sodrzinata na pismata sodrzanuvo dokumentot C/25541,C/25543 dobiena od stranite 1.Da sorabotuvaat so kopretsedatelite na poranesna Jugoslavija 2Mu predlaga na generalnoto Sobranoe da ja primi zemjata(se odnesuva za MK)za clenka na OON DNasata delegacija imeto koristeno za site celi da bide navedenoto vo ustavot Republika Makedonija.Inaku jas se soglasuvam vo celost so vasite stavovi iako n ste od moja strana. |
|
ABC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 371 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иднината на Македонија е во нејзините политички лидери,без разлика на ставовите и желбите од нејзиниот народ,како и во минатото.
Грците знаат кој “бенџмарк“ не може да го исполни еден народ и една држава,па затоа се фокусираат на него,или се фатиле како “пијан за ограда“ окулу името. “Разумен Компромис“ значи обострано правење на одстапки,токму затоа и на Грција треба “разумно“ да и го сменат името,доколку и нам сакаат тоа да ни го направат,па нели “разумен компромис“ е “разумен компромис“,макар и со 1% рејтинг кај народот. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Порака од Бакојани - кратко и јасно: “Грција нема да дозволи старт на преговори за членство во ЕУ за Македонија се додека не се реши спорот за името помеѓу двете држави.“ |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
трт милојко , в папрат |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
разумен компромис преку референдум а со цел на зачувување на рејтингот
|
|
Внеси реплика | страница <1 144145146147148 256> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |