|
ПРЕГОВОРИ ЗА ИМЕТО - 1 |
Внеси реплика | страница <1 143144145146147 256> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а бе се согласувам и јас . па што ? . ништо .. како ќе ни отсвираат , така ќе изиграме . ка и до сад
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sepak moj izbor e na forumot da gi kazuvam moite mislenja e ne da igram kako ke mi svirat drugite... |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па јас ниту реков некаде да не кажуваш ..... напротив..... кажи си слободно ......... како што кажувам и јас .. треба да се заврши со тој проблем за да еднаш засекогаш се тргне напред ............ зошто , јасно ни е кажано кој е условот за приклучување кон сето она за кое се подготвуваме цели 20 години ......... и за кое нешто кога велев дека не ни треба бев етикетиран ..... значи , работана испадна обратно .... сега сите кои ме обвинуваа се она што бев јас кога бев обвинуван Изменето од МАРШАЛ - 26.Јули.2009 во 21:02 |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Administracija, Sudstvo, Korupcija. Politiziranost na instituciite, Mediumi... Imame mnogu rabota , navistina e neblagodarno na tolku rabota da se prodava imeto a za vozvrat da se ocekuvat pokloni... Jas veruvam deka Makedonija ima potencijal da zakrepne... A veruvaj ako se sredime vnatresno togas navistina ke ni bide seedno dali sme vo EU ili ne... Eve ti odlicen primer, ZITO LUKS minatata nedela izveze 107toni prasesko meso,a pobaruvanjeto se zgolemuva...Muabetot mi e deka sekoj sto e sposoben ima moznost da raboti ne mu treba ni EU ni nikoj... |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
внатрешно ќе се средиме НИКАД а можеби ни тад ..... а што се однесува до она што го наброи , за Administracija, Sudstvo, Korupcija. Politiziranost na instituciite, Mediumi , тука си во право . само кој ќе го среди ? ..... и на крај , што тоа има врска со преговорите ? .... никаква ... тие треба да се завршат што е можно побрзо за да се стане сериозно дел од она поради кое не можеме да добиеме покана за отпочнување на преговори за членство и откако ќе се случи тоа , ќе се среди и она наброеното ........... а жито лукс извезол само не ми е јасно , во чива сопственост е и кај кого ќе оди профитот
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а народот не треба да ја чека, туку да се избори за неа и да се избори за своите ставови, ако воопшто ги има, а не да викаме сите колку сме гладни, да величиме безвезни партии и да цмиздриме по интернет и чаршиски муабети а кога условите кои ни ги бараат сојузиве ќе бидат исполнети, тогаш со мали модификации и ќе немаме голема потреба за нив, а богами тие ќе имаат поголема потреба за нас а што се однесува до грција, барем некое време ќе нема со што да не условува, а и да дојде пак до некој поголем конфликт, властите наместо да бегаат малце ќе се запотат за да ја средат надворешната политика на државава ок, знам дека ова што го велам звучи како утопија, но јебига, реално е, навистина ми е мака што народов е збунет, а и како да не биде, не го обвинувам |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pocituvani clenovi sega ke citiram del od usvoenata strategija od 1993 god od strana na OON
-razlikite okolu imeto treba da bidat reseni preku mirni i dobrososedski odnosi vo regionot -Baraat od stranite da sorabotuvaat so kopretsedatelite na Upravniot komitet na Megunarodnata konferencija za poranesna Jugoslavija so cel da dojde do brzo resenie okolu razlikite okolu imeto Rezolucijata 817 veli -RM gi zadrzuva uslovite za megunarodno priznanie i zatoa nasata zemja gi ispolnuva kriteriumite za clenstvo vo OON -Generalniot sekretar bez objasnuvanje togas ne dozvoli da bide istaknato naseto znamepred OON iako taa bese veke clenka na OON Eve toa e del od stratgijata za resavenje okolu razlikit so imeto. |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па да ... добрососедски се решаваат . да не мислиш дека се решаваат по пат на војна ?
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se e do vizen rezim neka zapocne potoa se e lesno vojna? so albanezite??? nesaka nikoj vise, nitu amerika neka pocne bezvizen rezin se drugo e lesno evropska unija??????? taa ima plan izgleda deka planot treb da zvavrsi nekade vo 2040 pa togas kje ne molat inaku sh*t happened.. i vo evropska unija i bez evropska unija koj gi e...e j |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
треба да се најде решение и да се стави точка . не можеме да страдаме поради нечии имоти кои имоти у ствари
ги поседуваат нивните најблиски кои останаа да живеат таму ..........
иднината на Македонија е само и во нато и еу интеграциите ........
засега . а после , како налагаат тогашните прилики , така ќе се прави ........ ако можеме сега да го решиме спорот така како што мора , зошто и тогаш не би го решиле онака како ќе ни одговара ? Изменето од МАРШАЛ - 26.Јули.2009 во 22:48 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aaaaa ne
imoti si se imoti tie nemaat vrska si imeto nego so tapiite turski se razbira Изменето од anakin - 26.Јули.2009 во 22:54 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
значи , треба да се реши спорот и толку .........
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne postoi spor
postoi inatet na grcite a ne veruvam deka , bi si go prodale nie imeto se e toa kabare Изменето од anakin - 26.Јули.2009 во 22:57 |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako ima referendum
GLASAM PROTIV a ako me preglasaat tie so ne si go sakaat imeto i sakat da bidat ponizena nacija naredni 1000 godini... so da se pravi |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 143144145146147 256> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |