IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - ПРЕГОВОРИ ЗА ИМЕТО - 1
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПРЕГОВОРИ ЗА ИМЕТО - 1

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 143144145146147 256>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2009 во 20:49
а бе се согласувам и јас . па што ? . ништо .. како ќе ни отсвираат , така ќе изиграме . ка и до сад голема%20насмевка
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2009 во 20:56
Originally posted by МАРШАЛ МАРШАЛ напиша:

а бе се согласувам и јас . па што ? . ништо .. како ќе ни отсвираат , така ќе изиграме . ка и до сад голема%20насмевка

Sepak moj izbor e na forumot da gi kazuvam moite mislenja e ne da igram kako ke mi svirat drugite...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2009 во 21:01
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Sepak moj izbor e na forumot da gi kazuvam moite mislenja e ne da igram kako ke mi svirat drugite...

па јас ниту реков некаде да не кажуваш ..... напротив..... кажи си слободно .........  како што кажувам и јас .. треба да се заврши со тој проблем за да еднаш засекогаш се тргне напред ............ зошто , јасно ни е кажано кој е условот за приклучување кон сето она за кое се подготвуваме цели 20 години ......... и за кое нешто кога велев дека не ни треба бев етикетиран ..... значи , работана испадна обратно .... сега сите кои ме обвинуваа се она што бев јас кога бев обвинуван голема%20насмевка

Изменето од МАРШАЛ - 26.Јули.2009 во 21:02
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2009 во 21:06
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

kultuzin се согласувам со тебе, камо секој да имаше таков став
само едно не ми е јасно, што не исполнивме? не ги признавме педерите или што збунетост

Administracija, Sudstvo, Korupcija. Politiziranost na instituciite, Mediumi...
Imame mnogu rabota , navistina e neblagodarno na tolku rabota da se prodava imeto a za vozvrat da se ocekuvat pokloni...
Jas veruvam deka Makedonija ima potencijal da zakrepne...
A veruvaj ako se sredime vnatresno togas navistina ke ni bide seedno dali sme vo EU ili ne...
Eve ti odlicen primer, ZITO LUKS minatata nedela izveze 107toni prasesko meso,a pobaruvanjeto se zgolemuva...Muabetot mi e deka sekoj sto e sposoben ima moznost da raboti ne mu treba ni EU ni nikoj...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2009 во 21:14
внатрешно ќе се средиме НИКАД а можеби  ни тад ..... а што се однесува до она што го наброи , за Administracija, Sudstvo, Korupcija. Politiziranost na instituciite, Mediumi , тука си во право . само кој ќе го среди ? ..... и на крај , што тоа има врска со преговорите ? .... никаква ... тие треба да се завршат што е можно побрзо за да се стане сериозно дел од она поради кое не можеме да добиеме покана за отпочнување на преговори за членство и откако ќе се случи тоа , ќе се среди и она наброеното  ........... а жито лукс извезол само не ми е јасно , во чива сопственост е и кај кого  ќе оди профитот збунетост
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2009 во 21:27

внатрешно ќе се средиме НИКАД а можеби  ни тад ..... а што се однесува до она што го наброи , за Administracija, Sudstvo, Korupcija. Politiziranost na instituciite, Mediumi , тука си во право . само кој ќе го среди ? ..... и на крај , што тоа има врска со преговорите ? .... никаква ... тие треба да се завршат што е можно побрзо за да се стане сериозно дел од она поради кое не можеме да добиеме покана за отпочнување на преговори за членство и откако ќе се случи тоа , ќе се среди и она наброеното  ........... а жито лукс извезол само не ми е јасно , во чива сопственост е и кај кого  ќе оди профитот збунетост
друже, зошто толкав песимизам, и ти и остатокот од народов, не сме во безизлезна ситуација, проблемите кои ги знаеме можат да се надминат за година дена, но со клучната состојка КВАЛИТЕТНА ВЛАСТ, само тоа ни треба и ќе нема апсолутно никакви проблеми
а народот не треба да ја чека, туку да се избори за неа и да се избори за своите ставови, ако воопшто ги има, а не да викаме сите колку сме гладни, да величиме безвезни партии и да цмиздриме по интернет и чаршиски муабети
а кога условите кои ни ги бараат сојузиве ќе бидат исполнети, тогаш со мали модификации и ќе немаме голема потреба за нив, а богами тие ќе имаат поголема потреба за нас
а што се однесува до грција, барем некое време ќе нема со што да не условува, а и да дојде пак до некој поголем конфликт, властите наместо да бегаат малце ќе се запотат за да ја средат надворешната политика на државава

ок, знам дека ова што го велам звучи како утопија, но јебига, реално е, навистина ми е мака што народов е збунет, а и како да не биде, не го обвинувам
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2009 во 21:47
Pocituvani clenovi sega ke citiram del od usvoenata strategija od 1993 god od strana na OON
-razlikite okolu imeto treba da bidat reseni preku mirni i dobrososedski odnosi vo regionot
-Baraat od stranite da sorabotuvaat so kopretsedatelite na Upravniot komitet na Megunarodnata konferencija za poranesna Jugoslavija so cel da dojde do brzo resenie okolu razlikite okolu imeto
Rezolucijata 817 veli
-RM gi zadrzuva uslovite za megunarodno priznanie i zatoa nasata zemja gi ispolnuva kriteriumite za clenstvo vo OON
-Generalniot sekretar bez objasnuvanje togas ne dozvoli da bide istaknato naseto znamepred OON iako taa bese veke clenka na OON
Eve toa e del od stratgijata za resavenje okolu razlikit so imeto.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2009 во 22:31
па да ... добрососедски се решаваат . да не мислиш дека се решаваат по пат на војна ? збунетост
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2009 во 22:43

se e do vizen rezim
neka zapocne
potoa se e lesno
vojna? so albanezite??? nesaka nikoj vise, nitu amerika
neka pocne bezvizen rezin
se drugo e lesno
evropska unija??????? taa ima plan
izgleda deka planot treb da zvavrsi nekade vo 2040
pa togas kje ne molat
inaku sh*t happened.. i vo evropska unija i bez evropska unija
koj gi e...e
j
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2009 во 22:46

треба да се најде решение и да се стави точка .

не можеме да страдаме поради нечии имоти кои имоти у ствари
ги поседуваат нивните најблиски кои останаа да живеат таму ..........
иднината на Македонија е само и во нато и еу интеграциите ........
засега . а после , како налагаат тогашните прилики , така ќе се прави ........ ако можеме сега да го решиме спорот така како што мора , зошто и тогаш не би го решиле онака како ќе ни одговара ?

Изменето од МАРШАЛ - 26.Јули.2009 во 22:48
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2009 во 22:53
aaaaa ne
imoti si se imoti tie nemaat vrska si imeto nego so tapiite turski se razbira
голема%20насмевка

Изменето од anakin - 26.Јули.2009 во 22:54
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2009 во 22:55
значи , треба да се реши спорот и толку .........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2009 во 22:56
ne postoi spor
postoi inatet na grcite
a ne veruvam deka , bi si go prodale nie imeto
se e toa kabare

Изменето од anakin - 26.Јули.2009 во 22:57

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2009 во 22:59
ako ima referendum
GLASAM PROTIV
a ako me preglasaat tie so ne si go sakaat imeto
i sakat da bidat ponizena nacija naredni 1000 godini... so da se praviголема%20насмевка

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 143144145146147 256>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.