|
Колку време посветувате на својот изглед? |
Внеси реплика | страница 123 11> |
Автор | |
ance
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Март.2006 во 14:37 |
pred izleguvanje zenite trosat poveke vreme voodnos na mazite
|
|
ance
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vie kolku vreme posvetuvate na sebe
dovolno malku mnogu sredno za da izgledas dobro sepak smetam deka treba da se posveti dovolno vnimanie i nega na svoeto telo i lice i zatoa treba mnogu vreme |
|
ance
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Vallerrija
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TROSAM MNOGU VREME NA SEBE...NEZNAM KOLKU E DOBRO TOA?AMA NE MOZAM POINAKU
|
|
Povtorno so vas, mili moi!
|
|
ance
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravoz za tebe
|
|
simonce*
Група Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu.... |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се посветувам максимално се*еси во изгледот телото..Така да си трошам повеке време дур средам се цакуп пакум.
|
|
|
|
Vallerrija
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu, nekogas mislam deka preteruvam
|
|
Povtorno so vas, mili moi!
|
|
Nelita
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Премногу,премногу,а тоа значи дека сум со многу фалинки па се обидувам да дадам се од се*е за прво се*еси ,а потоа и на останатите да им биде задоволство од моето присуство!
Но,природно е нели,никој не е совршен!
|
|
„Чувствувам дека ќе полудам оваа пролет,заради една далечна убавина!“
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA MOZAM I POVEKE KOGA BI SE RASTERETILA MALKU OD OBVRSKITE
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Malku sum sebichna vo ova okolu sebei se za sebe zatoa sto celoto slobodno vreme si gi posvetuvam, a kade se tuka malku od obvrskite da ja rasteretam majka mi, ama galeniche sum edna na mama
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Patnik
Група Регистриран: 19.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависно од обврските,времето посветено за се*е,кај мене варира, но секогаш е доволно. На моменти знам и да претерам...ама тоа не е многу често така да се на се...доволно.
|
|
|
|
ance
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najmalce trosam vreme za mene oti nemam vreme od obvrski sto gi imam sekoj den inace sekoje vreme sto ke mi izlezi slobodno go trosam za mene
|
|
mbm
|
|
Внеси реплика | страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |