|
Смешни слики од животни |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 61> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
детето ....... дај господе да го акне кола ... да си земам мачка ....
кучето ....... аман господе , не го слушај ...... мал е и не знае што тракоти .............
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
седи не мрдај .......... мислам дека најдов ......... ти дува од ауспухот .............
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај , ај ....... насмеј се малку ... не е така црно како што изгледа . таа заминала , друга ќе си дојде ...................
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
маче ... ти кажал некој дека кравите не летаат и не гњурат
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
покриј се , покриј се .......... ќе поминат а нема да не видат ............
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам , го крие некаде по фиокиве ама во која ? ........
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еј ........ ај гитла од тука . сиктер ..........
не гледаш дека сум на работа
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
види ... ај не ме заебавај , крив е патот а не мене вратот ................
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јади побрзо и да фаќаме магла ....... наебав ако ме фатат дека ти помагам ..............
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Душо, ручекот е готов!! - Идам, само уште Пецко да го дочитам! |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а бе ти , АКНАТ да не си ? ... ти кажувам дека сум права мачка ..........
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шо ми се пулиш бе ушло??? - Ме примија во Нато |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шо се чудејте бе ? туристи едни ...... шо е чудно ? домашна бишка со домашна коза ..............
|
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 61> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |