|
"ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ" |
Внеси реплика | страница <1 121314 |
Автор | |
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova vecer ke se desava na PMF, neli ?
|
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А да ја активираме пак темава?
Има ли некој од фановите на Стар Трек? Јас не сум некој голем обожавател, ама сакам да ги гледам најдобри ми се Star Trek The Next Generations и Voyager, ама сите ги гледам - знам дека кога го даваа на Телма серијалот Enterprise не пропуштав епизода Ама ни филмовите не се лоши, а најдобар ми е овој последниов Стар Трек, за почетоците на академијата, т.е за почетокот на пријателството меѓу капетанот Кирк и Спок... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zvezdeni Pateki.Moze.
|
|
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se sto e vo vrska so naucna fantastika ne propustam,a Star Trek se odlicni i igranite filmovi i serijalite.I jas gi gledav site epizodi na Telma.
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Strasen fan na Star Trek site mi se ekstra osven originals od seesetite godini...Voyager mi e n.1....
RESISTANCE IS FUTILE...
a za Seven of Nine i na Worf fer ce mu izlezam...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za Seven of Nine ke se raspraame.. ne mi ja cepkaj Jery Ryan... si ja imam na fb... :)
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу ми се глупи ваквите филмови/серии (научна фантастика ).
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najomilena mi e.... ufff.. od so grdala ja izvalaa vo vakva lepotica... |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сум повеќе „војна на ѕвездите“ тип
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ODLICEN sci-fi akcionen film, odlicna grafika....aliiii....film daleku od star trek fazonot...i ne znaev deka romulancite ustvari se istetovirani ludje
...nikakva vrska so romulancite od serijalot....
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Внеси реплика | страница <1 121314 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |