|
Кој е подобар кувар мажот или жената |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | |||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не се согласувам дека се мажите подобри готвачи во кујната.
Мажите готвачи се обично готвачи по професија и тоа го сметаат за животен предизвик и начин за заработка додека жените целиот свој живот ионака го поминуваат во кујната готвејќи за своето семејство и можеби затоа помал број на жени се одлучуваат да се определат за оваа професија.
А иначе кулинарските способности кај една личност се вродени без оглед дали се работи за маж или жена.
|
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па има и мажи и жени што добро готват.Има жени што немаат појма,а има и мажи коа ке ти зготви нешто прсти да излижеш.
|
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Najodbri kuvari da ne recam gotvaci i najzastapeni vo eskluzivnite da ne recam i obicni restorani se MAZITE.....
priznavale ili ne ......toa e |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ovie raboti ne treba da se generaliziraat oti kje dovede do nekojsi maski shovinizam koj e fakt na prirodata i mora da se mizi pred nego i prema mene neka ostane tabu tema neznam dali kje me razberete .. go izvrdav namerno |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Или те бива или не те бива
Полот и не е така важен |
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mene me biva za vo kujna.....
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мене за во сите соби ме бива,па и за надвор |
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе јас за готвење мислев...
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
LSFC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kakvo gotvenje kao devojkata e dobra u spalnjata???????
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
жената,нормално
еххеее, уште на времето кога се живеело во племиња..уште од тогаш ништо не е изменето во секој случај е доблест на секоја жена да го држи својот маж секогаш сит и задоволен |
|||
fiore
Сениор Регистриран: 22.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zenata ke go drzi svojot maz sit i zadovolen,ako toj toa go zasluzuva...
...a za podobro koj gotvi...mislam deka za gotvenje nema razlika vo polot(kaj nas vo Mak. zenata gotvi i zatoa za kaj nas zenata e podobar gotvac od mazot) |
|||
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mazot
|
|||
aleksandar bt
Нов член Регистриран: 02.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |