|
ПОМОШ- ИДИВИДИ ОРДИНАЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 7891011 48> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од вчера ме боли окото без некоја причина, ме боли така она целото очно јаболко, кога сакам да го свртам погледот лево или десно. Болката е во левото око, што може да е тоа? М?
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Џон Траконтра
Група Регистриран: 29.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ваѓај ја лајцата од чајот...
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Десната долна четворка...не ми е расипана , ама денес цел ден..
кога ќе притиснам ме заболува...како здрвена да ми е целата вилица...
...треба одење на забар а ???
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema sto ne me boli ...... gotov sum za remont , a ?
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vaka ....ako udris na zabot so nokt ili nekoe molivce kako da ti recam ?? kako lubenica koga se proveruva....ako te naboluva znaci imas proces na toj zab iako ne ti e osteten-karies imas inflamacija na korenot najverovatno so prisustvo na gnoj.......ako nemas takva bolka ....nego kako velis ti cela vilica ti se nadrvuva najvrovatno koga jades-dzvakas ili posle ....togas bi rekla deka imas vospalenije na gingivata ne daj boze paradentoza (povlekuvanje na nepceto) ili ednostavno mozebi bolkata ti e od mehanicka priroda povreda na nepceto ......togas ke si namackas ili metilensko plavo , a mozes i ,,Gingival gel,, okolu 60,00 den e....... no najverovatno nema spas kako kaj mene sto sekoj den eskiviram da ne go posetam mojot stomatolog .... najverovatno na korenot imas proces.....treba antibiotik ama toa so stomatologot konsultacii Изменето од bijonse1 - 14.Јули.2009 во 14:04 |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ne e vo prasanje povreda na prstot so koj pristiskas sekade po teloto i velis deka sekade te boli.....?? Inaku si mlad za remont ...treba malku samo da se podmackas......najmalku 2 pati nedelno......so fizicka aktivnost a ne tuka sedenje cel den pred PC |
|
pcelka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бионсе фала ти за информацииве... не било ништо страшно, само мала иритација на непцето, причинета од боцнување на коска од риба....... ми стави облога од некаков алкохол и сега е се во ред....
|
|
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kazi src....kako znam....ja imav taa opcija...od mehanicka povreda neli ti rekov..... |
|
pcelka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сум знаела дека од мало набоцкување... се добива таква болка..
и од сега штом нешто ме заболува... те барам тебе за совет...
|
|
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pcelka mila i vesela ..... ic da ne me baras...... da mi bides zdrava i vesela... i da letas od cvet na cvet |
|
Klisar
Нов член Регистриран: 14.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на пенисот околу главучката ми се појавува нешто како бело а и мириса.
знае некој нешто?совет некој?? позз |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kazi nesto poopsirno...... dali imas bolka ili svrab na toa mesto ?? dali imas crvenilo ili sitni scrveni tocki ili bubulici?? dali go osekjas potecen i imas problemi pri mokrenje ?? dali te pecka ili ljuti koga mokris?? dali sevo ova ti se sluci posle seksualen odnos ili spontano stana?? i na kraj kazi mi kakov dolen vesh nosis dali pamucen ili sintetika?? i najvazno kazi mi sto proizvodstavo se gakite ....made in ?? Ako se kineski ??? ili drugo?? ako odgovoris na ovie prasanja....mislam deka nekako ke ti pomogneme..... Изменето од bijonse1 - 24.Јули.2009 во 20:12 |
|
Klisar
Нов член Регистриран: 14.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па вака сеа...
немам болка ,црвенило понекогаш ми се јавува,не е потечен,ме пецка или можам да кажам ме пече кога мокрам. после сексуален однос некое време . долниот веш ми е америчко производство имам и некои турски или кој знае какви се. |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |