|
Критики позитивни/негативни на личните тв |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 46> |
Автор | |
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
море ова ти се вика .....мочко
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbunet Сениор Сениор Лик Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Онлајн статус: Офлајн Пораки: 13231 Цитирај zbunet Одговорbullet Испратена: 17.Јуни.2009 во 15:49 Гробови и мртовци сонувам стануваат ме бркаат со испружени раце кон мене грабаат лиги им течат на сочен залак им личам ко прасенце квичам они се смеат смешно им е ги пцујам и они мене многу ги има на вести на улица со униформа или без секаде се главни за се’ што знаеме од нив е они измислија се’ за храна да имаат ми дојде редот квичам ко свињче бегам не се давам, а ти дур да дојдеш ќе ме изедат, ме будиш не се будам јагне ми велиш а ја свињче ма буди ме ме изедоа некастрени и валкани нокти во сон ме враќаат. http://jazbunet.blogspot.com/ КУПИВ НОВА МЕТЛА МОЖАМ ДА ТИ ЈА ПОЗАЈМАМ |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вокабулар и стил својствени за древен запис на пергамент. како еден аматерски коментар да се дрзне и да чепка по толку магиски елементи (бројот три, црни птици, млеко, крв) ? Изменето од filmadzijka - 28.Јуни.2009 во 00:01 |
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пергамент... хм, убав и магичен збор... секогаш со мириси на некое време кое не племи со својата мистичност... да, пергаменти многфу околунас, неотворени, непрочитани, ги забележуваме а се правиме дека не постојат...
|
|
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само ќе го повторам тоа што ти го напишав во пораки, бидејќи сандачето ти е полно па не можам да ти одговорам... Nemam zborovi, se nadmina samiot sebe si so pesnata... silni sliki, cvrsti i socni metafori, fluidnost kakva sto moze da posaka sekoja pesna... imam vpecatok deka e posvetena na opsto poznata velicina od koja se gradi legenda... ili za nekoj blizok koj vo tvoite oci imal golema vrednost... pozdrav... време е да бараш издавач, имаш добар материјал од кој можеш да направиш одлична селекција за деби книга... |
|
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам кога врнат сончеви зраци
Сакам кога пагаат на твоите усни Кога се множат како твоите бакнежи во моите коси од blueprayer --------------------------------------------------------------------
mh...mh...mh...vidi go ti crvce edno so ubavi stihcinja si napisalo Изменето од kejt-d-grejt - 23.Јули.2009 во 17:40 |
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вокабулар и стил својствени за древен запис на пергамент. како еден аматерски коментар да се дрзне и да чепка по толку магиски елементи (бројот три, црни птици, млеко, крв) ? [/QUOTE] --------------------------------------------------------------------------------------------
ниту се твоите коментари, а камоли твојата поезија аматерски
жалам што не' лишуваш од неа
јас мноооооогу ја сакам.
Да пишуваш квалитетно литературно се учи!
Да ги наполниш стиховите со душа како ти тоа што го правиш е вродена дарба.
Изменето од kejt-d-grejt - 23.Јули.2009 во 17:48 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај бегај ма, ти не си нормална, така ли се пишува |
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ма, така се свршува
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лудачко една, те обожавам |
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
+ =
|
|
Внеси реплика | страница <1 3435363738 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |