|
Дали девојката од интернет е идеална? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 27> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A zatoa li go nema Zbunetiov |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zavisi ...sepak site sme nekade tuka slicni kako shto se opisuvame...no idealno =nema.
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На интернет сите се идеални.
Девојките се плавуши,високи околу 175 см,витки,со танко тело,тежина 52-53 кг,со големи гради,зелени очи,со завршен факс(по можност медицина,економија и правен),сакаат дружење,не пушат не пијат алкохол,смирени сталожени и одмерени,бараат вистинска љубов(тука сигурно ја има на интернет),имаат многу пријатели и поради тоа што имаат ептен многу пријатели не можат да се одлучат со кого да се дружат па затоа седат пред компјутер и сурфаат по нетов. Машките се исто ко девојките само сменете височина и додајте некое кило повеќе и одземете им ги градите бре. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас сум ептен далеку од описов ниту има идеално ни па ќе има... |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ја па ич ............ не се наоѓам во описот .... ќе треба да правам повеќе стомачни и да тренирам малку .... ептен разоќаравајуќе ............. Изменето од МАРШАЛ - 21.Јули.2009 во 14:06 |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на интернет сите се идеални...во виртуелниот свет немаат пристап неидеалните...бар така ми изгледа
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на интернет сме онакви какви сакаме да бидеме .......додека во реалниот свет сме онакви кави што сме ............. и таму нема преправање ........
Изменето од МАРШАЛ - 21.Јули.2009 во 14:25 |
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дебела сум, и не ми е срам да признаам, зашто не ми е гајле што мислат луѓето на нет
А тие што бркаат имиџ и се надеваат дека ќе уловат нешто на глобалната мрежа наречена Интернет мораат да се карикираат себеси на подобро зашто тоа им гарантира поголем успех. Сепак е жално на некој начин сознанието дека голем број луѓе бираат да живеат во имагинарен свет на замислени изгледи и карактери, се додека не се соочат со вистинските ликови носители на сите тие особини. Може многу да се добијат информации за некоја особа по начинот на кој комуницира па макар бил и преку чат и пишување но сепак тоа не е ни третина од она што е во реалноста.А за физичкиот изглед и да не правиме муабет. Обично никогаш не се такви какви што сме ги замислувале. |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
токму така ....... то што не сум убав не мора да значи дека не сум привлечен ........... |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od na fiks spisokot sum so kilometri daleku
|
||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
прво мора да се провери дали девоjката од интернет е женско
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
има голема вистина во твојава мисла |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Искуство, бе , искуство...
|
||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
што се смееш - брзо даj доказ - кажи коj игра на финалето на Шампионслка Лига 1998г Изменето од да бе - 23.Јули.2009 во 13:43 |
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |