|
Дали ни требаат предвремени избори? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 21> |
Автор | ||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А каде сме сега?
|
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од mileg - 22.Јули.2009 во 12:58 |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро Милег, ти како ќе кажаш.
Прво - прво, важно да не има на листата |
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секој пред својот компјутер и изнесуваме мислење кое е витално за секоја индивидуа со која се овозможува едно демократско чувство за расправа. Предвремени избори НЕ, нема ни потреба, г-от Груевски бараше 2008 год. апсолутна власт и сега ја има, ако пред 2008 се жалеше дека не можел да ги исполнува работните задачи поради опструкција на опозицијата, сега ете му ја шансата но и сега некој “го блокира“. Ако е способен, како што многумина негови симпатизери и членови ја пласираат таа информација, нека ја реши состојбата во земјата. Мислам дека опозицијата треба да си биде стрплива и да си го дочека своето време бидејки времето е на нивна страна а сем непродуктивни објекти и споменици, друго ништи не видовме. Нека му е на здравје, и нека ги решава проблемите со кој се соочува,воедно нека си ја сноси и одговорноста. Изменето од Buggyman - 22.Јули.2009 во 14:11 |
||
Homo homini lupus est...
|
||
Diogen
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во право си Buggyman, доби што бараше и треба да си ја сноси одговорноста за тоа што ќе го стори. Еве, ќе ја сноси целата одговорност, ама дали некој после тоа ќе може да ги оправи работите? |
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секако, “караванот си врвит а кучињата си лајат„... стара наша практика уште од 1993..па наваму. Кој превземал одговорност досега? (Ако нешто мразам во животот, тоа се нашите политичари !) |
||
Homo homini lupus est...
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Drugar Mileg, ti si vo ocigledno teska zabluda, ako smetas deka "ovoj" e SPAS ZA MAKEDONIJA.....
A toa deka e Premier na site gragjani....malo morgen...
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ubavo bi bilo da se prashame dali voopshto i ni trebaat bilo kakvi izbori?
Dosega se shto izbravme izleze deka ne treba vo dvor da im dadesh da vlezat a ne drzava da vodat.Kade li ja izgubija Makedonija vo koja se kolnea ? Ovie nekogashni "patrioti" zaboravija deka tie ne se vazni tuku vazen e priemot na drzavata vo EU i NATO, priznavanje na drzavata so edinstveno megjunarodno ime, nadminuvanje na krizata. Do koga ke slushame valkanici od vakov tip? Клановска пресметка во десницата |
||
Соловиев
Сениор Регистриран: 23.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не сум се интересирал за политиката во Македонија никогаш,но ако гледам реално,ете оваа влада постигна да се уништи визниот режим,што е доста голем успех и ветува други успеси.
Така да,за следните избори,кога најверојатно ќе бидам полнолетен,би го искористил гласот за ВМРО,а предвремени избори се чиста глупост според мене. |
||
(Се моли непознатиот фактор одговорен за снемвање на овој потпис да не изводи)
|
||
Сварог
Група Регистриран: 25.Јули.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема некој кој би ги заменил ВМРО и компанија во моментов.И покрај сите мани и гачки барем прават нешто колку толку.
|
||
Европа для Славян
Meine Ehre Heisst Treue Русский доброволец, руку братьям дай, Будь готов бороться до конца. |
||
trnar
Сениор Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕ!!!
Нека срка што си дробел! |
||
zambija
Сениор Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Najposledni sme poslem Albanija po BDP vo Evropa,nemoj da lazes niz forumov |
||
Арогантен
Нов член Регистриран: 26.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не, никако не ни требаат нови избори. Аман веќе од реклами и перење пари преку такви кампањи. Кај едвај 40.2% остварија излезеност на претседателските избори, сеа не ми се верува дека сакаат пак да се брукаат.
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |