|
Хороскоп |
Внеси реплика | страница <1 5657585960 157> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може, може, понудава трае уште малку.
Девицата е тип на организирана личност, средена, се и е под конец, штедлива и домаќински тип, а Водолчијата е понеодговорен во тој поглед, се расфрла, непредвидив...Еротската привлечност на почетокот е силна, но потоа кога страста ќе спласне разликите избиваат на поцвршина па страдаат или желудникот кај Девицата-или нервите кај Водолијата. Единствено може мисловно да си одговараат. Мисли за овие знаци вака: Девицата симболизира песок, а Водолијата е виор, виорот го разнесува песокот, песокот се движи со ветрот додека ветрот дува. Кога ќе престане да дува-во мир-овие два знака не се поднесуваат. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам
ај ќе видиме... иако не верувам многу, многу во хороскопи и слично... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште половина час free, потоа со тарифа
|
|
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде мене проанализирај ме малку
Вага, Подзнак-Јарец, Месечина во Јарец... Чкртни нешто ако сакаш Изменето од GlenKlouz - 28.Јуни.2009 во 11:42 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вага како вага, умерена, тиха, подготвена на компромис, често несигурна особено кога треба да прави избор меѓу две или повеќе работи-тоа е живо измачување за вагата, ги бива за естетика и работи во кои таа е нагласена, уметност, креирање, бјути-бизниси..... Од др. страна, имаме подзнак и месец во јарец.... Пак ќе кажеме, месец во јарец е во егзил, т.е. не му е таму местото, дава ладноќа, воздржанио емоциино и жртви, лишувања, на сметка на подолгорочни амбиции, жена со месечина во јарец ги става чувствата во втор план а на прв план разумот, потешко се искажуаваат емоциите, а укажува и на погхолема поврзаност со таткото. Хеј...а кај ми отидоа планетиве од постот? |
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a moze li mene da mi kazes koj e mojot podznak ? ( dokolku imam , naravno ) ....... 29. 11 . 1963 vo 23 : 45 ............i ne mora analiza .... si znam samiot .... samo me interesira podznakot ........ blagodaram ....
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe mnogu se menuvam
aj nes za ,,oven ,,ti rekov mi rece so koj se soglasuvam |
|
ivonceto
Нов член Регистриран: 08.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum vaga vo podznak rak/////
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve eden horoskop za nedelava .........
Oven Sve sto ke prevzemes ovaa nedela vidi rok na traenje dali se isplakja Bik Ne i baknuvaj raka taa za tebe e samo gubenje vreme Bliznaci Na ljubovta na prv pogled gledaj podzamizano malku Rak Vnimavaj ! Ljubovta e prosetka , a brakot forsiran marsh Lav Vo ljubovta bidi ribolovec, ne se obiduvaj so edna mreza da gi fatis site vidovi ribi Devica Evtina zena moze mnogu da te cini Vaga Ti si roden umetnik, koga pred tebe stoi gola zena ti na toa gledas kako na akt na nejzinata dobra volja Shkorpija Ako i vo gradskite kontajneri gledas seksualni simboli ti si sigurno seksualen optovaren Strelec Ljubovta za tebe e oscilacija pomegju zvezdite i zlezdite Jarec Ti si pasioniran avtomobilist i na neverstvo gledas kako kako na pogresno licno parkiranje Vododlija Vnimavaj okolu tebe se vrti samobendisan ke te iskoristi Ribi Pa sto ako ostanes bremena ?? Barem ke go izgubis statusot na nerazvienite i toooooooooooooooo za nedelava !!! |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Voala mojot horoskop:
Bik Podznak Lav Mesecina vo Vaga Sto bi rekle za ovaa kombinacija? |
|
emm4e
Нов член Регистриран: 21.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rodena 26 septemvri vo skopje okolu tri popladne-sto sum vo podznak?
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знае некој каква комбинација е Водолија со Риба ????
Изменето од ninja_34 - 26.Јули.2009 во 03:01 |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka se dobra kombinacija,ne bi trebalo da ima nedorazbiranja i nesoglasuvanja.
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ај сега де, врти сучи се мора да се попушта
Терезија Никако не ви тргнува од рака да се прилагодите на ситуацијата која малку се комплицира. По правило треба да бидете флексибилни, но бидејќи не сте, ќе сносите последици. Вашиот астролошки знак подразбира дипломатичност, а тоа е нешто што моментално ви недостасува. |
|
Внеси реплика | страница <1 5657585960 157> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |