![]() |
|
Една буква смисол мења |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 792793794795796 1073> |
Автор | |
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pogledni koj
|
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Погледни мој
|
|
![]() |
|
Hamza ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 12.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 72 |
Погледни ној!!!
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ноќи последни
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
novi dosledni
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
досадни нови
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
dosadni muvi
![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
но, всади дума
Изменето од anakin - 15.Јули.2009 во 10:59 |
|
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
A UM OD SON VADI
![]() P.S. lele AMA SON (nokeska me) UDAVI ![]() Изменето од Sho-Sana - 15.Јули.2009 во 13:30 |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
SONUVA DOMATI
![]() domari? Изменето од anakin - 19.Јули.2009 во 22:48 |
|
|
|
![]() |
|
domari sonuva
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sumo - nova rima
|
|
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
само новина
|
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
Паланчански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
само невина (ако постои таква)
|
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 792793794795796 1073> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |