![]() |
|
Прилеп |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6566676869 131> |
Автор | |
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobra e ideava
![]() ![]() |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
LSFC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Vinagi koga covek saka edno ladno pivce on ke najde nacin da si go uzme.Zatoa mojot savet ,ako ti se pie pivo napravi tako vinagi da imas pod raka
![]() Ti veke bese li vo PP na pivofestot?
|
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
pa vcera pred da pocnam na rabota se pivosav malce, posle posle rabota uste malce, deneska za rucek so skara opnav pak pifce i vecer opet na pifce. pifceto mi e preku ploshtad i okej e bratce
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
dosla tetka Severina...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Severina Glumicata? Iskreno ako ne go snimase filmot nikoj nemase da znae za ovaa zena... A sega i obezbeduvanje , pa , pa , pa... |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
e taa....glumicata
![]() i jas toa velam ...nemaat drugite filmovi pa za da dojdat kaj nas
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Lele kolku ja obozavavme na vremeto , cel studentski dom (maskata populacija) samo za nejze i nejzinata kariera razgovaravme...
Navistina im zaviduvam na site koi ke imaat prilika da uzivat gledajki ja so pivo vo raka koe ocigledno ke ja motivira maskata fantazija... Kako i da e pivo festot vi e ZAKON Prilepcani... |
|
![]() |
|
fala fala...
povelete
![]() ![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
|
![]() |
|
vaka taka...ama Severinceto profesilonalno si odraboti...na vreme si pocna, peese kolku sto trebase po programata...bravo...
iskreno ne ocekuvav takov nastap...ali prijatno me iznenadi...i sala na strana...za nejzinite godini izgleda prekrasno..i vo telo i vo se! Изменето од blackeye - 19.Јули.2009 во 04:28 |
|
Ne znam kako da pobegnem
|
![]() |
|
Дај кажи нешто повеќе...
Имаше народ? Каква беше атмосферата? Чудно ми е што за ваков фестивал нема скоро ништо на интернет, барем на you tube да има подобри видеа... Го снимаше ли некоја телевизија настапот на северина, фолтин и другите...Слушам требало да настапи и некој трибјут бенд на ЕКВ...па ме интересира дали е тоа точно бидејки во програмата не е најавено такво нешто |
|
![]() |
|
snoshti beshe neshto posebno jako 200.000 dushi blokiran cel grad i pifce parti na otvoreno so luda zurka cela vecer. WOOOOOW
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Namali malku, 200.000 narod malku preoptimisticki zvuci... |
|
![]() |
|
LSFC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
on e pivnal malce poveke pivo i sve mu se e videlo duplo na Zdravko
![]() ![]() |
|
![]() |
|
e duplo beshe de
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6566676869 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |