![]() |
|
Омилена марка на автомобил? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Автор | |
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 05.Јули.2009 во 06:49 |
Mene Mercedes mi e najomilena marka
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mercedes e sinonim za kvalitet, udobnost, elegancija, uzivanje vo vozenje, vrvna obrabotka itn..itn... , ama mercedes potfrli vo poslednite 6-7 godini i markata stanuva se poslaba i poslaba. Kolata e zakon , ama pocnaa da se pojavuvaat defekti sto ne smeat da se slucat ni kaj yugo. I jas imam merak po mercedes, ama VW mi e kapace nad site vo odnos - cena - kvalitet- odrzuvanje - preprodazba - zadovolstvo (1.9SDi)
|
|
![]() |
|
DRIFT MASTER ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 44 |
SAMO NISSAN.i toa NISSAN Skyline gtr r34 v-spec.
|
|
DRIFT
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Скоро и да немам омилена марка, секоја компанија си има одреден шмек и ги почитувам оние кои си го задржале
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a shto ti vredi pa i da imash....ako ne mozesh da si go zadovolish ...vkusot.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Seat.
|
|
![]() |
|
pane_juventus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
MERCEDES I RENAULT
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Рено...
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
BMW
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Е,да, и jас...се пак Баварецот си е Баварец ![]() |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
нели?
![]() ама да не чуе дечко ми... тој е по VW.... Изменето од Evenstar - 26.Август.2009 во 21:08 |
|
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Вистината е, дека Баварецот не просто замени мерцедесот, него го надмина во луксот и комотността.
За економичноста- ова е друга тема. Да не чуе дечко ти: Фолксвагенот е №1 на пазарот, оти има евтини делови. ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() инаку никогаш не сум сакала Мерцедес... и онака не се разбирам многу многу во коли, ама BMW е закон! |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |