|
Кој е побудала? |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не го знам одговорот на прашањето
за мене се будали оние што стапуваат во брак на своја 18 годишна возраст а за другите незнам. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zarem na 18 nema Ljubov?
Ili site sme budali |
|
LSFC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tocno na 18 ljubovta e najviskrena i najcista
|
|
igi 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
LSFC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa tako e .Togava custvata sa najgolemi i srceto uste ne e razocarano ot predisni ljubavi
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Glenn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дее ама се испотресовте сите вие што сум кажала јас...љубов има на претек колку сакаш кога си адолесцент а јас за бракот мислам дека не е само љубов и занесување туку во голем дел во практична животна одлука и степенот на зрелост на една личност доаѓа и со годините. А за поединечни примери и нивни животни одлуки не станува збор воопшто. Изменето од GlenKlouz - 18.Јули.2009 во 21:17 |
|
|
|
igi 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GlenKlouz
Дее ама се испотресовте сите вие што сум кажала јас...љубов има на претек колку сакаш кога си адолесцент а јас за бракот мислам дека не е само љубов и занесување туку во голем дел во практична животна одлука и степенот на зрелост на една личност доаѓа и со годините. А за поединечни примери и нивни животни одлуки не станува збор воопшто. Mislam deka i ti pisuvas za poedinecni primeri Za brak imalo i po zdreli i po pametni a na krajo imalo samo sutska razresnica A bas e steta sto paga Ljubovta bas koga mislat COVECITE deka se golemi Mislam deka se razbravme Изменето од igi 3 - 19.Јули.2009 во 10:18 |
|
Glenn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ни имаше недоразбирање, јас само си кажав што мислам а тоа на кого како му успеало или не -е друг муабет и не е прашање на темата колку што видов јас.
|
|
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
очито jас.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тој глуми будала, јас глумам паметна
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Umen sum si ja ...i sekerce mi dava pri sekoja umnost sto ke ja napravam
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a dobro, postoi li nebudala?
no spored mene najbudali se tie sto ne stapuvaat vo brak zosto? zatoa sto tie nikogas nema toplinata na semejsto da ja osetat.... |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |