![]() |
|
Дали и колку сте заљубени ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 17> |
Автор | |
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Љубовта е паталошко клиничка болест
![]() |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Тука си во право Маја
![]() ![]() Болен си, а не си по дијагноза.. Трески те факаат, температура ти се качува, болки имаш, ненадејни изливи на чувства, солзи течат, а ништо не боли...Скокаш наеднаш а ништо не те каснало..И на крај дојагноза...љубов ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Клементина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
еве и јас сум заљубена, иако мислев дека никој не може повторно да направи да сакам, али сум била утка мајката, пошто сега сакам уште повеке, не можам да дишам дури без него, не можам да престанам да мислам на него, иако врската ми е скоро 3 месеци, како да поминало многу повеке време, чудно, сакам силно и ми е возвратено, тоа е единствена работа што ја посакував цел живот, а мислев дека не ја заслужувам поради некои мои грешки за нешто.... ви посакувам на сите да доживеете љубов, нема ништо поубаво од тоа
![]() |
|
precious..
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
ауууууууу Клементинче, се надевам деа сите членови на овој форум ќе ја доживеат еден ден твојата љубов и среќа ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Ghost |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
ledena ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Mmmmm zaljubena sekoj e zaljuben... no rabotata e sto treba da si vljuben... zaljuben e samo ona fizicko zaljubuvanje vo nekoj kako pojava,a vljuben e ona da go sakas so se sto ima vo sebe i okolu sebe...karakter i se ostalo...
![]() DA sum vljubena...vo slatko mucence.. Изменето од ledena |
|
ledena
|
|
![]() |
|
ledena ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
![]() Изменето од ledena |
|
ledena
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() однесена со виорот ![]() ![]() а кој не е заљубен? |
|
![]() |
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Jas ne sum zaljubena-bev i toa e najprekrasnoto cuvstvo na svetot.
|
|
|
|
![]() |
|
Izabela ![]() Нов член ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Ne sum zaljubena sega proleta ke ja razbudi ljubovta vo mene
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
ДА........МАААККСИМАЛЛЛНОООО |
|
![]() |
|
tajci ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
pa ne sum
![]() |
|
![]() |
|
*Aanniittaa* ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 50 |
sum,a ne veruvav deka nekogas ke se zaljubam,a najmalku vo onoj vo koj sum momentalno do usi vlubena,zaljubena i izgubena....veke 2god.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonijo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
3 e naj teska sekoe cudo 3 god trae a posle "ke vidime
![]() |
|
![]() |
|
ance ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
da mnogu sum zaljubena,i prekrasno secustvuvam vaka
koga ljubavta e tuka nema precki vo zivotot se e cool ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |