|
Носите ли часовник? |
Внеси реплика | страница <1 45678 54> |
Автор | |
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
одамна не носам
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
lexus
Група Регистриран: 05.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не носам часовник! никогаш и не сум носела... едноставно нема мерак!
|
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubav izbor milaa,jas ne nosam casovnik
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obavezno nosam nemozam bez nego
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoi 3 meseca kupuvam nov, gi ima za 200 den, pleva, na lik kukla
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj mesec si kupuvam casovnik i toa od onie neobicni........
na nego mora da ima nesto neobicno ........... biseri , vrvki razni trakatanci......... inaku sega posledno mi e saat so sigir kako "tocno u podne"........... epten cool Klin Istvud koga gleda na takov saat ....pakkkk se otvara kapakot celiot e izgraviran ................si sakav .......si kupiv....... |
|
dream girl
Сениор Регистриран: 25.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 105 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[COLOR=magenta]Sekako, ne se delam od mojot Swatch i zadovolna sum od istiot (iako ima mnogu pojaki od nego)
|
|
CONFIDENCE IS WHAT MAKES A GIRL SEXY!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам навика да носам часовник на рака, ми смета. Никогаш не сум носела, пробав-не ми се допадна.
Сакам убави рачни часовници ама само да ги гледам. И уште една работа- имам мали дланки, и рацете некако ми се кратки и саатче не ми личи, уште повеќе ми ги скратува рацете а алки носам многу често... |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |