![]() |
|
Што имате да си кажете на самите себе... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 143144145146147 315> |
Автор | |
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
не губи надеж...
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ajde, bidi malku inaet
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
poso si smotana sea sedi doma cel den pred pc...mesto da ides na rabota
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
браво ма.... сега покрај ногата, и грбот те боли,.... и другата нога..... требаше тоа стапчето да си го носиш
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
...а можеби само си умислуваш...
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
.....Vide deka sve e minlivo?.....
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Батали го!
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Не си нормална ееееееј
![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Издржи и сега....ако знаеш дека цел живот треба нешто да издржуваш, тоа е живот да му се плукнам.
Некад ми е досадно да живеам. ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Samo smireno...nemoj da izbuvnuvas...ke otides, ke pomognes da se spakuva i ke si zamines...samo smireno...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
aj odmori malku....culiraj ..Bad Boys II - MUSAAAAAAAAAAAAA
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
не ми се зборува некако сама со себе....
![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
nisto ,ama bas nisto
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
Е па стварно не ти се погодува!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 143144145146147 315> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |