|
Новитети, вести, мислења, критики |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |||||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
document.write(cnnRenderT1TimeStamp(1245948528434)); updated 6 minutes agoFarrah Fawcett, 'Charlie's Angels' actress, diesFarrah Fawcett, the blond-maned actress whose best-selling poster and "Charlie's Angels" stardom made her one of the most famous faces in the world, has died. She was 62. Fawcett had been battling anal cancer on and off for three years. Ryan O'Neal, Fawcett's romantic partner, recently told People magazine that the sex symbol was fading. full story |
|||||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
..........shteta!
|
|||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||||||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
|
|||||||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
|
|||||||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Руперт Гринт заболел од грипот А
Британскиот актер Руперт Гринт, кој го игра ликот на Рон Визли во серијалот за Хари Потер се зарази со вирусот H1N1, соопшти неговиот портпарол. Младиот актер се заразил со новиот грип од типот А на снимањето на последното продолжение на сагата за детето волшебник, „Хари Потер и смртните реликвии“. Гринт (20) по неколку дена заздравел и наскоро ќе може да се врати на снимање. Тој утре ќе присуствува и на премиерата „Хари Потер и полнокрвниот принц“, што ќе се одржи во Лондон. |
|||||||
|
|||||||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Inglourious Basterds
Трејлер за новиот филм со Бред Пит
|
|||||||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||||||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Изменето од blackeye - 18.Јули.2009 во 20:27 |
|||||||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||||||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
"Алиса во земјата на чудата" нов филм на Тим Бартон со Џони Деп. не ветува нешто којзнае шо, ама сепак Џони си е Џони и секогаш е интересен најавен е за во март 2010.
Alice in Wonderland Trailer: http://alice-in-wonderland-movie-trailer.blogspot.com/ Изменето од IQ - 24.Јули.2009 во 21:09 |
|||||||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
|
|||||||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
во април 2010 ќе почне да се снима Пиратите од Карибите 4- "фонтана на младоста"! премиерата е планирана за 2011-та.
мислам дека доволно беа 3 дела, ама ај нека им биде, ќе го гледам и овој |
|||||||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Мислам дека ќе снимаат продолженија се додека се заработува добро... ама мене не ми смета пак да го гледам Џони како Џек Спероу... го обожавам тој човек! |
|||||||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|||||||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Ѕвездите од Twilight пред олтарот?!
Неколку недели откако се преселија во заедничка куќа, ѕвездите од Twilight наводно се свршиле. Роберт Патинсон и Кирстен Стујард очигледно дека водат доста динамичен живот. Тие паралелно го снимаат третото продолжение на Twilight, а воедно успешно го чуваат нивниот приватен живот од јавноста. Пред неколку недели американските медиуми пишуваа за тоа како Роберт е во депресија откако Кирстен ја одбила неговата понуда за пат, за по само една недела излезе информацијата дека Патинсон и Стујард купиле заедничка куќа во западен Холивуд. Потоа, логично следеше вистинската бомба – свршувачка, барем како што тврди британскиот магазин ОK!. |
|||||||
Ne znam kako da pobegnem
|||||||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
ихх,... третиот филм е давеж, го прескокнав поголемиот дел од него, а и не ме бендиса како заврши сета надеж ми е во четвртиот |
|||||||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Џоли потполно гола во лезбиска сцена
На радост на сите, во јавноста конечно излегоа досега цензурираните сцени од филмот Gia, во кои Анџелина Џоли и Елизабет Мичел страсно разменуваат љубов. Филмот од 1998 година кој го раскажува животоt на топ моделот Џија Каранги, може повторно да стане хит. Најновите видеа никогаш не беа вметнати во филмот и досега беа криени од јавноста. Анџелина Џоли, која ја игра славната манекенка од 70-тите години од минатиот век може да се види како од мајка родена, а шлаг на тортата е сцената во која таа се љуби со Елизабет Мичел, која е позната од серијата Lost, а ја игра љубовницата на Џија, Линда. Гиа беше позната по својата бисексуална ориентација, а денес се смета дека таа всушност го има употребено терминот лезбиски шик. Па дали Анџелина достојно ја одглумила погледнете сами. Angelina Jolie lesbian scene |
|||||||
|
|||||||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |