|
Колекции на момчиња |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Март.2006 во 11:11 |
e ova e hobi na mnogu devojki,sum bil i jas trofejce vo edna vakva kolekcija.pa devojki koja od vas imala ili ima vakvo nesto
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каква колекција мило?? Не се секавам дека некој во витрина ставив..море да не го заборавив Митре во шифоњер
Се шалам Коколо.. расположена сум нешто па терам шеги |
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a mitre veli a sega sigurno e nekoj skelet vnater
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма се изнасмеав...денес ке проверам за сигурно |
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај си ти до сега умрев за јадење костур се сторив промаја ме уби |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има еден таков виц...
Внуката ја прашува бабата: -Бабо што е тоа љубовник? Бабата и вели: -Љубовник тоа е....ауууу, леле бре... и се стрчува бабата во спалната и го отклучува шифоњерот, а оттаму испаѓа костур... |
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Извини душо немав тавче за кајгана |
|
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еее вицот е кома |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolekcija na deckovci??
Epa skoj sto bil i e ili ke bide u vrska so nekoja licnost,istata spagja vo taa kolekcija!!E sega kokava e ke zavisi samo od nasiot vkuz i custvio na smena!
|
|
MisIcA***
Нов член Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Baknuvajte zabi u kolekcija dok stignete do princot niz trnje ke minete al da ne vi zamine lokomotivata zs posle nikoj nema da ve vlece.
|
|
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
soznam... jas veruvam vo toa deka edna devojka treba da go najde ona sto navistina go saka, pa duri togas da vleze vo brak, za da podocna ne pravi gluposti.
nikoj ne treba da se zamara so zivotot na drug i da broi kolkava kolekcija na momcinja napravil nekoj. Ke imam i 100 ako sakam, zasto moj e zivotot, ne ziveam za drugi, i ne se zamaram koj sto k mi kaze za mojata kolekcija na decki |
|
Read an cry!!!!!
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |