![]() |
|
ЗДРАВО-------------ЧАО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6768697071 533> |
Автор | ||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ej zdravo na siteeeeee
![]() |
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
![]() |
||
Vallerrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
|
ZDRAVO ZA SITE KOI SE SREKNI, VESELI I SO DOBRA MISLA SABAJLECKI
![]() |
||
Povtorno so vas, mili moi!
|
||
![]() |
||
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
|
Mozebi ne ve pozdraviv denes ama zatoa ce vi posakam dobra noc, CAO |
||
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
||
![]() |
||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
|
добра ноќ и убави сништа
![]() ![]() |
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
zdravo na site i imajte prekrasen den
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|
dobro utro ANA a i MARIJA bogami ,IMAJ PREKRASEN DEN |
||
![]() |
||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
|
zdraaaaaavoooooooooooo ej spremni li ste za noviot den i novite raboti koi teba da gi zabelezite za da ne vi ostane ovoj den ist kako onoj od vcera i zavcera
|
||
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Добро утро душички, ана марама, Делфинче, Вал, блу коколо и сите други
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|
Добро утро НАТЕ да ми имаш прекрасен ден |
||
![]() |
||
|
Добро утро коколо ,спремни сме како пушка |
||
![]() |
||
|
ubav den i za tebe defin, nate,ana, valerija, maja i site drugi |
||
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Добро утро Делфинце прекрасен ден имај |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
i ti imaj prekrasen den |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6768697071 533> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |