|
Како би изгледала со шишки? |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So siski izgledam pomlado,poslatko,ponevino,no poubava sum bez siski,taka sto ne nosam siski....
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vakva siska se ceni
|
|
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу се мсилев пред да си сечам шишки! едвај се одлучив! тоа беше промена за која не се покајав и за која добив многу комплименти! Само дечко ми ми вели дека сум била многу детињаста со шишки и ми се чини дека повеќе му се допаѓам без нив! сепак...ќе мора да се свикне таква да ме гледа бидејќи јас си се сакам ваква а тоа е најважно нели?
|
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vaka slicno
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mladoliko.....
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
иако сакам да ги носам шишките се мислена именка за мене...никако не стојат...косата ми е иста ваква,само во црна боја
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас си имам шишки од 2 цм, нерамни, како грицкани..... ииии многу ми се убави... вакви, само пократки..
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ех ма Анастеа,тоа е мојата омилена фризура...фризура од соништата
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со такви локни ќе ти остане само од соништата
Шо и фали на твојата, види каква си , како лавица... wooow... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ранета лавица...секое влакно тера своја политика
|
|
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Obozavam i ja siski.....a bogami i shishki... Eh, jazikot nas nasushen na latinica....
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako bi izgledala,kako pucval,ke treba sekoj den da gi peglam, a mi se dopaga shishki
|
|
7528620xs
Нов член Регистриран: 12.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tankica bre, idi na frizer, tamu ke ti kazat sho ti stoi najubavo, pa si ja znaat lugjeto rabotata, od kaj da znaeme nie sho ke ti stoi
a i + shishki ne se golema rabota, ako ne ti se dopagjaat ke gi fatish so shnola nagore i isto kako da gi nemash, ke porasnat za kratko vreme. ------------------------------------------------------------ true religion mens jeans/louis vuitton shoes/cheap true religion jeans/true religion jeans sale |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stvarno neznama bash bi sakala da imam shishki ,ama nikako da se resham na takvo neshto
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |