![]() |
|
Предлози за типување |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 89> |
Автор | |
LSFC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ako nekoj saka da puska toto ke mu kazem 5 utakmici Cherno more-Iskra Stali-tvrdo 1 Legia-Olimpi-tvrdo 1 Tobol-Galatasaray-2Steaua-Uipest-1
Rosenborg-Karabah-1
ako nekoj gi pozna blagodarenie na mene moze da me casti nekolko pivota
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
LSFC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Ajde denes da tipuvame: Visla Krakov-Levadija-1
Ventspils-Dudelange-1
Kopenhagen-Mogren-1
i razume se Levski ke gi utepa Santa Julija denes so4-0
Ajde levski.Samo napred
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Gent 2
Elfsborg 1
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Црноока немам тикет уплатено две недели
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() so samoto toa sto "apstiniras" i ne si gi davas parickite,dobivas
![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Сега ко ќе почнат атрактивните лиги ќе кинисам со уплати ,помали така до 200 денари на талон.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Јас сум решена да заработам некое денарче, затоа ставајте предлози на маса, ама само добитни, за недобитни ич време да не арчам
![]() |
|
![]() |
|
eво ти од мене 3 утакмици за денес mamamd
Сатурн-Ростов 1
Марибор-ХИТ Горица 1
Калмар-Бромапоjкарна 1
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Сполај ти. Доцна видов
![]() |
|
![]() |
|
pane_juventus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Inter t-Helsinki-X
Terek-Zenit-2 Kups-Lahti-X Ovie se za denes i aj pisete nekoja pa da napravam edno dobitno. ![]() |
|
![]() |
|
![]() treba da gi zdruzime silite ![]() Изменето од blackeye - 19.Јули.2009 во 20:30 |
|
Ne znam kako da pobegnem
|
![]() |
|
pane_juventus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Blackeye ,Terek-Zenit ne me kutka ja igrav GG (gol,gol),a me kutna Salzburg 4+,ama izleze 3+.Cekav da pisete nekoj tip i da sostavam edno dobitno,aj zdravje boze.FORZA JUVEEEEE!!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
I arno velis ke gi zdruzime silite.Ako najdam nekoja posigurna ke ja pisam.POZZ.
|
|
![]() |
|
FC Baku-Ekranas 1
BATE Borisov-Makedonija GP 1
Santa Julija-Levski 2
Apoel-Strejmur 1
Sherif-Inter Turku 1
Slovan Bratislava-Zrinski mostar 1
Dinamo Z-Piynik Yerevan 1
Partizan-Rhil 1
Stabek-Tirana 1
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |