|
Љубовта и телесната инвалидност |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
CvetCence26
Нов член Регистриран: 13.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со овој наш балкански менталитет тешко дека ке успее таа врска, ко прво ние живееме за народ не за себе и одма ќе пречи мислењето од друштвото ,ко второ родителите нема да дозволат на една здрава особа да биде со лице со инвалидска количка што е нормално секој родител си посакува се најдобро за неговото дете ,така ние македонците посебно сеуште немаме Желудник за овие работи .
|
|
CvetCence26
Нов член Регистриран: 13.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер е темава БРАВО!
|
|
red mari
Нов член Регистриран: 14.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja citam temava i se cudam,znam deka e cudno,invalid so zdrav covek ama ima i takvi slucai sto i mi e milo.Jas sum invalidno lice i imam soprug koj e zdrav,i imame zdrava prava kerkicka,i me ima prifateno takva kako sto sum i sme srekni zaedno,sredinata na toa se cudi kako moze kako i vie,ama jas toa go vikam ljubov.I vo nasata vrska se mesaa za da se razdelime,za da ne bideme zaedno,megutoa eve nie veke 9 god sme zaedno,i nisto ne se promenilo vo nasata ljubov a nitu vo brakot.I funkcionirame normalno kako site.
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........ ...... само ќе искоментирам дека ми е мило, што сеуште постојат луѓе што го ценат внатрешното, а не надворешното нешто !!! |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |