|
Стихови од песни што би ги посветиле... |
Внеси реплика | страница <1 89101112 19> |
Автор | |
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
It must be love, I'm feeling
This must be love Oh it must be love, I'm feeling This must be love.. |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Wild is The Wind
Love me, love me, love me, love me, say you do Let me fly away with you For my love is like the wind, and wild is the wind Wild is the wind You touch me, I hear the sound of mandolins You kiss me With your kiss my life begins You're spring to me, all things to me Don't you know you're life, itself! Like the leaf clings to the tree, Oh, my darling, cling to me For we're like creatures in the wind, and wild is the wind Wild is the wind Wild is the wind Wild is the wind wild is the wind |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Everything I do - I do it for you
Look into my eyes - you will see What you mean to me Search your heart - search your soul And when you find me there you'll search no more Don't tell me it's not worth tryin' for You can't tell me it's not worth dyin' for You know it's true Everything I do - I do it for you Look into my heart - you will find There's nothin' there to hide Take me as I am - take my life I would give it all I would sacrifice Don't tell me it's not worth fightin' for I can't help it there's nothin' I want more Ya know it's true Everything I do - I do it for you |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
okovima od zlata
rukama oko vrata konopcima ljubavi vezala si me okovima od zlata rukama oko vrata konopcima ljubavi |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dozvoli mi da te vidam
koga svetla ke izgasnat, dozvoli mi da te cuvam koga site ke isceznat, dozvoli mi da sum kraj na tvojava pretstava i barem ti koga spies do tebe da doletam. |
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jadranka Stojaković - Što te nemaKad na mlado poljsko cvjeće Kad mi sanak pokoj dade Iz srca se glasak krade: Procvjetala svaka staza, I u času bujne sreće Moja ljubav pjesmu kreće: Što te nema... |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Non so perché, ma ti penso
all'improvviso mi accorgo mentre faccio qualcos'altro o magari sto al lavoro non ascolto più nessuno all'improvviso mi distraggo e penso a te. Non so cos'è e non m'importa so che ci sei e mi basta non c'è niente da capire, non ho domande da fare so che spesso quando sto da sola all'improvviso mi distraggo e penso a te... ........................................................................ Mina - "Se" |
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sta mi vridi vecnost bez tebe
pevam u tami one nase pjesme, suze lijem rano moja, za tobom ceznem |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...bice mi tesko bez tebe
mozda i tebi bez mene al sto se mora mora se... ...gde god da bio srecan mi bio... |
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
We Could Fly So High
Let Our Spirits Never Die In My Heart I Feel You Are All |
|
ana sk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
you are my destiny
You are my destiny You share my reverie You're more than life to me That's what you are You are my destiny You share my reverie You are my happiness That's what you are. |
|
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hej, ne slušaj priče
Ljudi su danas fini spoj zlobe i zavisti Hej, sve ih se tiče Stoje u redu čekaju svoj dio koristi I k' o da vidim sve se rijeke izlile To neko želi da se vatre pogase Al' plamen traje I snagu daje Čudesna tajna vremena (Pusti neka gori) |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
ana sk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cujem ti glas, ostavljas trag
zelim da dodirnem taj smiren zvuk sto budi me moje misli vezuje vesto ljubav krade mi i izdajem sebe znam nece prestati nikada a to je ta iluzija i priznajem da pravi razlog je strah istina da ostajem sama, bez ljubavi tvoje |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A H |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |