IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Ни требаат ли ЕУ и НАТО?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ни требаат ли ЕУ и НАТО?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 19>
Автор
Порака
Popi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2009
Статус: Офлајн
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2009 во 04:15

Tie nema nikogash ni da bidat del od niv....taka da ostanuva prosekot a i segashniot rejting da im go digaat tukashnive magionichari. A samo toa i bi gi izvadilo, magija i magichno stapche. голема%20насмевка

Кон врв
VLA Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 24.Мај.2008
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VLA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2009 во 09:20
Eve edno dobro za ovaa vlada, vodi neprikoslovena nacionalisticka politika koi uspeaa povekjeto lugje da gi zaslepat so site nivni kampanji (bravo za niv) ti si mkd itn itn. Ajde kazete mi koga bese sdsm na vlast imavme li problem so Grcija? NI stavija li veto koga dobivme datum za pregovori, i dali se siresese vaka nacionalizmot "ja sum makedinija kje umram za nea" itn itn. Ne ne bese taka bidejkji gruevski znae kade da udare krie se zad referendumi, na site mozni mediumi samo se pisuva loso za grcija use povekje samo frustrira niz drzavata a povekjeto lugje ne mislat mnogu i toa im treba. Dobro neli bi bilo podobro da si ziveeme so site sosedi, bidejkji ni se sosedi, ako od niv ne ocekuvas od koj. Da te pocituvat sosedite da si pomagame, a ne da im vodeme inat. I nemoj da mi recete te oni pocnaa stavija ni veto. Epa koj e kriv zatoa, kako Branko koa bese so site si zveese ni veto ni niso pred srbija hrvatska albanija beme a sea sme posledni najzagrozena drzava na balkanot. Grujo e za se kriv ode im kontra ta ti mene iminja na aerodromi, ta avtopati ta spomenici, i taman pocnaa malce da oladuvat odnosite pomegju nas i niv, vaj morono zema izgradi konjevo, tam aleksandar mkd, a em mu recea sovetnici od ceska i od germanija, a ne on pa si tera po svoe. Pa treba da si mnoguuuu ama mnoguuuuu gl*p za da go napraves toa. Ama pa od druga strana on nejkje da ulezeme u EU, vika si zaso da ulezam u EU kje mi nalagat zakoni ovoa da napraam onoa, ima zena mu tam firmi, kje najdat nepravilnosti, kje mu izbega cela mlada rabotna sila, najnormalno. Te koa bese Branko na vlast vaka li bese site se delevme na patrioti i nepatrioti, so sum ja nepatriot koa tuka polovinta so pisuvat na vaj forum imat BG pasos, a ja neam i neam pricina da iam. Toa so delam mislenje so stvarno treba da se razgleda dali e izvodlivo ili ne. Za razlika od vas site vie vmrovci imate isto mislenje, a toa me nogu nervira so ne si zazemete stav, ne gi gledate rabotite poinaku, oti samo slusate tam sitel i ne ti znam so i toa go kazuvate, pa daj malce gledajte gi drugo jace rabotite fokusirajte se na druga cel itn itn. Aj ojde ja da ucam biohemija!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2009 во 09:45

Nishto pak, ne samo shto ne e pozitivna, tuku i postov e off-topc, ne e na pravo mesto. голема%20насмевка

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2009 во 10:39
vidi sega situacija ......... ne ni treba ni nato a uste pomalku eu .... mooore more , da se cudis ..... do vcera , istite onie koi me etiketiraa za srboman , komunjara , yugosloven samo poradi toa sto pisuvav deka nato i eu ne ni trebaat i poradi niv potrosiv paket igli za da gi dupcam takvaite za da ne mi popukaat , sega odednas stanaa anti nato i anti eu aktivisti ..... mislam deka znameto definitivno treba da go smenime i da stavime namesto ventilator , SONCHOGLED голема%20насмевка
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2009 во 11:14
Originally posted by VLA VLA напиша:

... Ajde kazete mi koga bese sdsm na vlast imavme li problem so Grcija? NI stavija li veto koga dobivme datum za pregovori...

...Aj ojde ja da ucam biohemija!

Сме добиле датум за преговори???изненадување
Јас сум пропуштила нешто?
Или сме го пропуштиле датумот...?
А кој беше датумот...?

А море VLA, фати си ти да си учиш биохемија, остај политиката на постарите чичковци, они нека се замараат...намигнување

Изменето од anastea - 03.Јули.2009 во 11:15
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2009 во 11:19
niti sme dobile a nitu kje dobieme ...... povekje od sigurno deka ne preveslaa ........ no , sto e tuka e ..... samo mi e strav da " nezavisnosta " ne e platime i poskapo od kolku sto e plativme do sega намигнување
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2009 во 11:27
Ехеее, уште колку ќе не веслаат...
И не се виновни тие, туку ние што им го препуштивме кормилото, па не возат како сакаат!...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2009 во 11:31
e heeeeeeeee .......... magareto na svadba ne go vikale da bide gostin ....... e heeeeeeeeeeeeee голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2009 во 11:43
Tie nam ne ni trebaat tuku NIE im tre*ame nim. среќа

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2009 во 11:47

koj toa ti rece збунетост ........... sto ostana nesto NAŠE pa da im treba збунетост ........смеење ...... shto im trebase , si dobija голема%20насмевка ( demek kupija ) .............

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2009 во 15:42
tie ,..im trebale ,.na niv!!,...bog da chuva!...газење%20од%20смеење
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
VLA Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 24.Мај.2008
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VLA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2009 во 22:12
Greska se izraziv od brzanje, dobivme status: kandidat za clenstvo vo EU sto, podocna so promenata na vlasta go snema toj status! Haha samo da znaes kolku e politikata poprosta od biohemijata, nema nisto tesko i nesvatlivo se e jasno kako den, samo treba da znaes kade da gledas i slusas!
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2009 во 07:23
Ако се гледа од искуството на другите ќе излезе дека и не ни требаат. Во ЕУ владеат двојни стандардни и тука нема што да се зборува. Какви к`сметлии сме ние до наше влегување во ЕУ европејците ќе научат да плаќаат на рабуш па ќе имаме за земање.  Еве што им прават на Романците и Бугарите
Работниците од Бугарија и од Романија се платени двојно помалку
Кон врв
LSFC Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јули.2009
Поени: 1004
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LSFC Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2009 во 07:52
Ne vi treba EU.cenite u prodavnicite ke stanat evropijski ,a platite ,ke vi ostanat mali.Ima fajde ot Eu zatoa sto ke se setate iz Evropa.Nema da se povisi standartot na lugete.Eu ke pocne da otpusta pari na vladata za se-magistrali ,fabriki,skola,selsko stopanstvo.I vo mesto tea pari da otidat tamo i respektivno vo naroda,politicarite ke gi ukradat zasto neznat dali posli 4 godini ke bidat na vlast.Zatoa ne vi treba EU
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.