![]() |
|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7172737475 426> |
Автор | |
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakam Toblerone Sakam da naucam biologija Sakam da sum vaka vesela zasekogas
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Сакам да дојде побргу 16.00 ...........ми се оди на саем |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
odamna mi se pisuva ova na ovaa tema: SAKAM ZENSKA LUDA FINA, DA BIDE KAKO LINA, MAMO MAMO SPASI MEEEEE |
|
![]() |
|
Vallerrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
Sakam...da si se odmoram, popladnevo iako znam deka nema da uspeam
![]() |
|
Povtorno so vas, mili moi!
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
нема одмор само дружење со милото ,убавото......... ------------------------------------------------------------ ама тема си одбра |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Сакам да заборавам на лоши работи,болести,слаби оцени,слаби резултати,умор,намрштени лица,депресивни фаци....многу сакам нели |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
САКАМ НИКОГАШ ДА НЕ ПОРАСНЕ |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
SAKAM TOBLERONE!!!!!!!! ama mnoguuu sakam, ama beeeeelo!!!! Sakam da odam vo stip sakam site ocenki da gi popravam sakam.....pobrzo da dojde proleeet sakam.....pa so sakam......a ustvari so nejkam jas??? |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Vallerrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
SAKam POVEKE NASMEVKI OKOLU MENE... SAKAM SEGA DA SETKAM ONAKA BEZ OBVRSKI...... |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Sakam ubavi komentarcinja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
sakam mnogu smeenje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
Sakam veke mojot SYBER FRIEND worholl KONECNO DA SE JAVI NA FORUMOT
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7172737475 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |